کار و تعاون

به روزترین اخبار حوزه اشتغال را در سرویس کار و تعاون پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

وحیدرضا شادفر کارشناس ارشد منابع طبیعی بررسی کرد:

نقش بادشکن سنجد در احیای اراضی کشاورزی و زیستگاه های حیات وحش

درختان سنجد با همزیستی، در افزایش تولید و افزایش اسانس در مزارع گیاهان دارویی، بعنوان کود زیستی، سالهاست که در قالب احداث بادشکن، نقش ایفا می کند، با احداث بادشکن پیرامون مزارع، باغ ها، زمین های کشاورزی و دیمزارها می توان به راحتی از استفاده بیرویه کودهای شیمیایی جلوگیری و بر معضلات زیستی فائق آمد.
آیین‌نامه اجرایی افزایش سن بازنشستگی از سوی معاون اول رئیس‌جمهور به سازمان اداری و استخدامی کشور و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای اجرا ابلاغ شد. بر اساس این آیین‌نامه، سنوات الزامی بیمه‌پردازی برای بازنشستگی بر اساس سابقه بیمه‌پردازی افراد تنظیم شده و تغییرات مهمی در قوانین بازنشستگی اعمال می‌شود.
مجلس خبر خوشی برای کارگران دارد؛ حقوق‌ کارگران افزایش می‌یابد. نمایندگان بر رفع نابرابری اقتصادی و کاهش فاصله‌های طبقاتی تأکید دارند و خواستار تحقق عدالت اجتماعی هستند.
مبلغ عیدی آخر سال را می‌توان یکی از دغدغه‌های چدی کارگران، کارمندان و بازنشستگان دانست. آنگونه که روال هر سال نشان می‌دهد دولت قبل از پایان هر سال دست به کار می‌شود و عیدی بازنشستگان و کارکنان خود را به حساب‌شان واریز می‌کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به محول شدن اختیار صدور کارت بازرگانی به استانداران اظهار کرد: این اختیار برای افزایش درآمد اتاق‌های بازرگانی و تشکل‌ها در استان‌ها حائز اهمیت است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تهیه و تدوین سند توسعه گردشگری سلامت محور در ایران خبرداد و گفت: توسعه گردشگری سلامت محور می‌تواند زمینه‌های افزایش اشتغال در مناطق مرزی کشور را فراهم کند.
مدیر کل صمت فارس در مراسم‌ بهره‌برداری از واحد صنعتی تولید انواع طناب و ریسمان با الیاف مصنوعی و پلیمری بر ایجاد سرمایه گذاری‌های خرد، حمایت از تولیدکنندگان و افزایش اشتغال و رونق کسب‌وکار تاکید کرد.
سازمان آگهی های پرسون