کار و تعاون

به روزترین اخبار حوزه اشتغال را در سرویس کار و تعاون پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

معاون سازمان اداری و استخدامی کشور خبر داد؛

نظام پرداخت به خروجیِ واقعیِ عملکرد متصل می‌شود

سازمان اداری و استخدامی کشور با هدف ارتقای بهره‌وری و انطباق با برنامه هفتم پیشرفت، برای اولین بار برنامه‌های عملیاتی خود را در قالب توافق‌نامه‌های دوجانبه میان مقام عالی سازمان و معاونت‌ها تنظیم و ابلاغ کرد.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به نشست اخیر رئیس‌جمهور با جمعی از بازنشستگان گفت: مطالبات و درخواست‌های مطرح‌شده به رئیس‌جمهور ارسال شده و برای پیگیری این موارد، جلسه‌ای مجدد با وی برگزار خواهیم کرد.
رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران با اشاره به مذاکرات افزایش حقوق کارگران گفت: افزایش پایه حقوق قطعی خواهد بود، اما در صورت تداوم تورم، این افزایش اثرگذاری چندانی بر قدرت خرید کارگران نخواهد داشت.
حمیدرضا احمدیان معاون حکمرانی الکترونیک و هوشمندسازی دولت از راه‌اندازی سامانه خوداظهاری نیروهای شرکتی خبر داد و گفت: این نیروها می‌توانند اطلاعات خود را مستقیماً ثبت و از وضعیت ثبت اطلاعاتشان در دستگاه محل خدمت مطلع شوند.
فرآیند ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی دستگاه‌های اجرایی از ابتدای مهرماه آغاز شده و دستگاه‌ها تا نهم مهر فرصت دارند اطلاعات کارکنان و شرکت‌های پیمانکاری طرف قرارداد را در سامانه یکپارچه نظام اداری ثبت کنند؛ اقدامی که قرار است پس از تأیید اطلاعات، مسیر پرداخت حقوق این نیروها را از شرکت‌های واسطه به سازوکار مستقیم دولت منتقل کند.
در دفاع اکبر شوکت عضو هیئت‌مدیره کانون کارگران ساختمانی از وزیر کار مطرح شد:

وزیر کار انجمن‌های کارگری متروک‌شده را احیا کرد| دستاورد میدری این است که دستمزد کارگران از تورم جلو زد

اکبر شوکت، عضو هیئت‌مدیره کانون کارگران ساختمانی کشور، با دفاع از عملکرد احمد میدری در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزایش دستمزد کارگران بالاتر از نرخ تورم، احیای انجمن‌های صنفی کارگری، برقراری مجدد بیمه کارگران ساختمانی و توقف پرونده‌سازی علیه تشکل‌های صنفی را از اقدامات این دوره عنوان کرد.
گام تازه برای ساماندهی استادکاران و کارگران ساختمانی سرچهان با برگزاری نشستی با حضور مسئولان اجرایی، تأمین اجتماعی و تشکل‌های کارگری برداشته شد؛ نشستی که شناسایی دقیق نیروهای واجد شرایط و صدور گواهی فعالیت شغلی را دنبال کرد.
کارکنان ادارات و دستگاه‌های اجرایی استان قم تا پایان سال در روزهای پنجشنبه به‌صورت دورکار فعالیت خواهند کرد؛ این طرح با هدف مدیریت مصرف انرژی و افزایش بهره‌وری اجرا می‌شود.
قرار بود در شهریورماه وضعیت دستمزد کارگران با توجه به تغییرات تورمی و هزینه سبد معیشت دوباره بررسی شود، اما با نزدیک شدن به پایان این ماه هنوز تصمیم تازه‌ای برای افزایش مزد اعلام نشده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از برنامه‌ریزی برای ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی سه مگاواتی برای ۶۰۰ مددجو در خراسان شمالی خبر داد و از اجرای طرح‌های حمایتی و توسعه خدمات توانبخشی در شهرستان فاروج گفت.
محاسبه حقوق و مزایای کارکنان، به خصوص در شرکت هایی که دارای طرح طبقه بندی مشاغل هستند، تنها به تعیین حقوق پایه و مزایای ماهانه محدود نمی شود. یکی از مواردی که باید در محاسبات حقوق و دستمزد مورد توجه قرار گیرد، مزد سنوات و پایه سنوات است؛ مبلغی که با توجه به سابقه کارکنان و گروه شغلی آن ها تعیین می شود.
سابق بر این، درخواست های ثبت شرکت از طریق سامانه ثبت شرکت ها انجام می شد، اما در حال حاضر این کار از طریق سامانه کاتب kateb.ir به صورت کاملا آنلاین انجام می شود. اگر مدارک کامل باشد، کل فرآیند بین ۳ تا ۱۵ روز کاری طول می کشد.
در نشست کارگروه ساماندهی مشاغل فصلی و غیررسمی مطرح شد:

ثبت کد خدمت و کد ISIC استادکاران در شناسنامه فنی ساختمان‌ها ضروری است

مدیرعامل تعاونی تأمین نیاز ساختمانی لارستان با تأکید بر ضرورت اجرای "طرح ملی نظام استادکاری" گفت: ثبت رسمی کد خدمت و کد شناسایی بین‌المللی مشاغل (ISIC) استادکاران در شناسنامه فنی و ملکی ساختمان‌ها می‌تواند به اجرای مؤثرتر این طرح و ساماندهی فعالیت استادکاران کمک کند.
هوش تجاری یا bi چیست؟ تفاوت پنهانی که بین کسب‌وکارهای موفق و ناموفق. از کجا بفهمیم تصمیمات کسب‌وکار ما هنوز بر پایه حدس گرفته می‌شود؟ داشبوردهای هوش تجاری و ارائه راهکارهایی برای کسب و کارها با خدمات هوش تجاری پیراسیس.
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از آغاز فرآیند اجرایی ثبت اطلاعات نیروهای شرکتی خبر داد و اعلام کرد ثبت اطلاعات این نیروها پیش‌شرط پرداخت حقوق و مزایا در نظام جدید است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان‌شمالی با تأکید بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های آموزشی، تسهیلات‌دهنده و اجرایی گفت: ظرفیت‌های هر روستا باید مبنای برنامه‌ریزی قرار گیرد تا حمایت‌ها و منابع در مسیر مشخص و مؤثر برای توانمندسازی اقتصادی جوامع روستایی هزینه شود.
با حکم دبیر کارگروه ملی ساماندهی مشاغل فصلی و غیررسمی؛

عباس ستایش‌گو دبیر کارگروه ساماندهی مشاغل فصلی شهرستان مهر شد

عباس ستایش‌گو با حکم دبیر کارگروه ملی ساماندهی مشاغل فصلی و غیررسمی، به‌عنوان دبیر کارگروه ساماندهی مشاغل فصلی و غیررسمی شهرستان مهر منصوب شد و همزمان عضویت اصلی این کارگروه در سطح استان فارس را نیز بر عهده گرفت.
افزایش ۶۰ درصدی حداقل مزد در ابتدای سال‌جاری، قدمی برای جبران هزینه‌های تحمیل شده به معیشت خانوارهای کارگری بود؛ اما حالا آمارهای رسمی، فشار تورمی بر معیشت کارگران را تأیید می‌کند و طبق قرار قبلی، باید تمهیداتی برای افزایش دوباره دستمزد اندیشیده شود.
سازمان آگهی های پُرسون