خوزستان

مهمترین اخبار

آخرین اخبار

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود وعده صریح رئیس‌جمهور مبنی بر استفاده از نیروهای متخصص بومی در خوزستان، طی ماه‌های اخیر چند مدیر بومی کنار گذاشته شده و مدیران غیربومی و پروازی جایگزین آنان شده‌اند.
در بیانیه مشترک بنیاد شهید خوزستان مطرح شد:

سپاه نهادی مردمی و حافظ امنیت ملی است

خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، مدیرکل، معاونین، رؤسای ستادی و ادارات شهرستان‌ها و کلیه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با صدور بیانیه‌ای، اقدام خصمانه، غیرقانونی و مغرضانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌شدت محکوم و حمایت قاطع خود را از فرماندهان و نیروهای این نهاد انقلابی اعلام کردند.
دهه فجر امسال در استان خوزستان با افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از دو هزار پروژه در حوزه‌های مختلف عمرانی، اقتصادی و زیربنایی همراه خواهد بود و دستاوردهای قابل‌توجهی در بخش‌های تولید، صادرات و همکاری‌های مرزی به ثبت رسیده است.
بازدید وزیر میراث فرهنگی از حرم و پل تاریخی دزفول؛

وحدت و همدلی مردم، پاسخ واقعی به آشوبگران است

رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در بازدید از حرم مطهر حضرت سبزقبا (ع) در دزفول ضمن محکوم کردن هتک حرمت آشوبگران، بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی مردم و اهمیت مرمت آثار تاریخی شهرستان تأکید کرد.
اولین نیروگاه خورشیدی شهرداری اهواز با ظرفیت ۵۰ کیلووات و اعتبار ۴ میلیارد تومان امروز سه‌شنبه ۷ بهمن توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری به بهره‌برداری رسید تا بخشی از برق این معاونت تأمین شود و مصرف انرژی کاهش یابد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه فرهنگیان استان خبر داد. این تفاهم‌نامه با هدف توسعه مهارت‌افزایی، ارتقای سطح علمی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و بهره‌مندی از ظرفیت‌های پژوهشی این مرکز آموزشی به امضا رسیده است.
سرهنگ کیومرث کشوری فرمانده انتظامی اهواز خبر داد؛

هفتمین یادواره شهدای انتظامی در اهواز برگزار میشود

سرهنگ کیومرث کشوری، رئیس پلیس شهرستان اهواز به مناسبت قدردانی و تکریم خانواده های شهدای نیروی انتظامی از برگزاری هفتمین یادواره شهدای انتظامی شهرستان اهواز خبر داد.
مأموران دریابانی آبادان با یک عملیات کم‌سابقه و پیچیده موفق شدند یک شناور خارجی حامل ۳۶۳ هزار لیتر سوخت قاچاق را در آب‌های سرزمینی ایران توقیف کنند و ۱۱ نفر از عوامل اصلی این پرونده را دستگیر کنند.
امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، در جلسه عالی کمیته راهبری این شرکت با تشریح راهبردهای عبور از محدودیت‌های انرژی و تلاطم‌های اقتصادی، بر ضرورت بازاریابی و تجاری‌سازی تجهیزات بومی‌سازی‌شده، مدیریت هوشمند منابع و تداوم تولید در شرایط سخت تأکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، کمبود تخصیص ارز و اختلال در تأمین نهاده‌ها را مهم‌ترین مانع پیش‌روی بخش تولید کشاورزی و دامپروری استان عنوان کرد و از دپوی میلیون‌ها تن نهاده در بندر امام خمینی(ره) به‌عنوان نمونه‌ای بارز از این چالش نام برد.
استاندار خوزستان در نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی مطرح کرد:

کریدور "پاشنه زاگرس" نقش کلیدی در اتصال خوزستان به شبکه حمل‌ونقل کشور دارد

استاندار خوزستان با حضور در نشست کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت راه‌ها و حوادث جاده‌ای استان، بر ضرورت تأمین مالی و تسریع در تکمیل پروژه‌های مهم راه‌سازی و ریلی خوزستان تأکید کرد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان از اجرای طرح حضور میدانی قضات در کنار بازرسان بازار برای برخورد فوری با تخلفات خبر داد و گفت: این طرح به‌زودی در شورای تأمین استان تصویب می‌شود.همزمان، آزادسازی واردات کالاهای اساسی و راه‌اندازی هشت پایگاه عرضه مستقیم در اهواز، از محورهای اصلی برنامه‌های دولت برای ثبات‌بخشی به بازار استان است.
زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۳ ریشتر مرز استان‌های خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را در حوالی شهر صیدون لرزاند؛ این زلزله در برخی مناطق اطراف احساس شد و بررسی‌های اولیه در حال انجام است.
مدیرکل شیلات خوزستان از آغاز فصل برداشت ماهیان گرمابی در مزارع پرورشی استان خبر داد و گفت: توسعه زیرساخت‌ها و افزایش سطح زیرکشت، نقش مهمی در رشد تولیدات آبزی‌پروری خوزستان داشته است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

خوزستان در توسعه ارتباطات جزو استان های پیشرو است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کنترل پروژه و پایش ارتباطات با حضور استاندار گفت: خوزستان در میان استان‌های پیشرو کشور در توسعه فناوری‌های ارتباطی قرار دارد و این پیشرفت‌ها ناشی از تدبیر و اعتقاد استاندار به اهمیت توسعه ارتباطات است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ضرورت رفع موانع اجرایی و تسریع در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان خوزستان، از تشکیل کارگروه ویژه برای ترسیم نقشه راه جامع ارتباطات استان خبر داد و اعلام کرد این کارگروه نتایج عملی خود را در کوتاه‌ترین زمان ارائه خواهد داد.
فرمانده انتظامی دزفول:

اجازه برهم زدن امنیت را نمی‌دهیم

فرمانده انتظامی شهرستان دزفول از دستگیری یک فرد مسلح خبر داد که قصد داشت با سوءاستفاده از اعتراضات مردمی، اقدام به ایجاد آشوب و ناامنی در سطح این شهرستان کند. این فرد پس از تیراندازی به مأموران پلیس، در درگیری متقابل زمین‌گیر شد.
با وجود تأکید دولت چهاردهم و دستور صریح معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان، بانوان و اقوام در مدیریت کشور، در استان خوزستان همچنان جای خالی بانوان نخبه، به‌ویژه از میان اقوام، در سطوح مدیریتی محسوس است؛ موضوعی که این روزها به مطالبه‌ای جدی در میان بانوان، فعالان اجتماعی و سیاسی استان تبدیل شده است.
شهلا عموری رئیس اتاق بازرگانی اهواز خبر داد:

مرز چذابه رسماً به شبکه ترانزیت خارجی کشور پیوست

رییس اتاق بازرگانی اهواز از ابلاغ دستورالعمل جدید گمرک جمهوری اسلامی ایران برای الحاق رسمی مرز چذابه به شبکه ترانزیت خارجی کشور خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مطالبات دیرینه فعالان اقتصادی خوزستان، افق تازه‌ای برای توسعه تجارت و ترانزیت منطقه‌ای گشوده است.
پُرسون؛ در واکنش به روایت صادقانه و موفقیت نعیم حمیدی، پیام تبریک صادر کرد:

شورای اطلاع‌رسانی دولت، شان روایت، صداقت و نوآوری روابط عمومی خوزستان را ستود

در سایه مدیریت هوشمندانه و نگاه خلاقانه نعیم حمیدی، مدیرکل روابط‌عمومی استانداری خوزستان، این مجموعه توانست با روایتی نو، شفاف و اثرگذار از دستاوردهای دولت چهاردهم، تحسین و تقدیر شورای اطلاع‌رسانی دولت را به خود اختصاص دهد.
سازمان آگهی های پُرسون