کار و تعاون

به روزترین اخبار حوزه اشتغال را در سرویس کار و تعاون پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیک از امروز چهارشنبه ۱۵ بهمن‌ماه آغاز شد و خانوارهای دهک‌های یک تا سه می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های طرف قرارداد، کالاهای اساسی مورد نیاز خود را خریداری کنند.
مصطفی سالاری، رئیس سازمان تامین اجتماعی، در نشست با نمایندگان تشکل‌های کارفرمایی و پیمانکاری اعلام کرد که پرداخت نقدی حقوق ۵.۱ میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر سازمان در اولویت است و تهاتر بدهی‌های پیمانکاران با اموال یا اوراق امکان‌پذیر نیست. وی راهکارهایی برای تقسیط بدهی و همکاری سه‌جانبه با بانک‌ها نیز ارائه کرد.
جلسه ستاد تنظیم بازار به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور با تمرکز بر تأمین کالاهای اساسی در آستانه ماه مبارک رمضان و نوروز برگزار شد؛ نشستی که در آن بر کنترل بازار، حمایت از تولید و برخورد قاطع با گران‌فروشی و تخلفات خودروسازان تأکید شد.
به‌مناسبت روز جوان، مراسم گوناگونی از سوی نهادها و دستگاه‌های مختلف برگزار شد؛ اما در میان پیام‌های تبریک و برنامه‌های جشن، مسئله بیکاری و مشکلات معیشتی جوانان همچنان بی‌پاسخ باقی مانده است.
مشاور وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی هرگونه تغییر اعتبار کالابرگ و افزایش مبلغ یک میلیون تومان را منوط به تصمیم‌گیری دولت برای سال آینده دانست و به مردم توصیه کرد از فروشگاه‌هایی اقلام کالابرگی خرید کنند که با قیمت پایین‌تر کالا عرضه می‌کنند.
سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس تاکید کرد: فردی که ۵۰ میلیون تومان حقوق می گیرد، از ۱۰ میلیون حقوق این فرد ۱۰ درصد مالیات اخذ خواهد شد. به عبارت ساده تر، فردی که ۵۰ میلیون تومان حقوق می گیرد در سال آینده یک میلیون تومان مالیات پرداخت خواهد کرد.
کارشناس حوزه کار با انتقاد از سازوکار تعیین دستمزد در ایران معتقد است، عقب‌ماندگی مزمن دستمزد کارگران از تورم، نتیجه سال‌ها بی‌توجهی به معیشت نیروی کار، نبود آمارهای دقیق، ناپایداری اقتصادی و تصمیم‌گیری‌های یک‌جانبه دولت است.
خرید ۹ قلم کالای مشخص با کالابرگ؛

روش دوم از ۲۸ دی فعال شد

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تشریح آخرین وضعیت اجرای طرح کالابرگ الکترونیک اعلام کرد که از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، بیش از ۷۳ همت از اعتبار شارژشده توسط خانوارها مصرف شده و روند ثبت‌نام جاماندگان همچنان ادامه دارد.
خبر خوش برای مردم کرمانشاه؛

ذخایر کالاهای اساسی تقویت شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان کرمانشاه از تأمین مناسب کالاهای اساسی، افزایش ذخایر راهبردی و نبود هیچ‌گونه مشکل در حوزه آرد و نانوایی‌ها خبر داد و تأکید کرد که بازار استان با تصمیمات اتخاذشده تا پایان سال در وضعیت پایدار باقی خواهد ماند.
وزارت کار تلاش می‌کند تا با همکاری کارفرمایان و وزارت راه و شهرسازی از طریق «طرح مسکن کارگری» بخشی از نیاز مسکن آنان را مرتفع کند اما موفقیت این طرح بستگی به مشارکت همه کارفرمایان در تأمین مسکن کارگران دارد.
عیدی کارگران و بازنشستگان بین ۱۵ تا ۲۷ اسفند به حساب‌ها واریز می‌شود تا افراد بتوانند از آن برای هزینه‌های نوروزی استفاده کنند.
سازمان آگهی های پُرسون