بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

بانک سپه در آبان‌ماه سال جاری مبلغ ۲۰ هزار و ۲ میلیارد و ۱۲۴ میلیون ریال تسهیلات خرد به ۱۳ هزار و ۹۷۹ فقره پرونده در حوزه‌های ازدواج، فرزندآوری، قرض‌الحسنه اشتغالزایی و کمک ودیعه مسکن مستأجران اختصاص داده است.
به مناسبت گرامیداشت هفته‌ی بیمه و به ابتکار و همت شورای هماهنگی شرکت‌های بیمه‌ای استان اردبیل، میزهای ارایه‌ی خدمات بیمه‌ای در مصلی این شهر دایر گردید.
حسن شریفی، مدیرعامل بیمه ایران ،به اتفاق ارشاد فائضی زاده مدیرکل شعب استان اصفهان و مهدی مونسان مدیرکل دفتر هیات مدیره، معاونین استان و روسای شعب شهراصفهان با بررسی آمار و عملکرد استان، در خصوص مسائل اداری و معیشتی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
بانک مرکزی فقط براساس ثبت سفارش های انجام شده مجوزهای اخذ شده برای واردات کالا و خدمات از دستگاه های ذی ربط و به درخواست بانک های عامل فرآیند تخصیص تأمین و فروش ارز را مطابق گروه بندی های صورت پذیرفته توسط وزارت صنعت معدن و تجارت انجام می دهد.
حسن شریفی از خدمات خود خبر داد:‌

مصمم به تغییر ریل به نفع مردم در بیمه ایران هستیم

حسن شریفی که برای تحویل چک خسارت به استان اصفهان سفر کرده ،در دیدار با علیرضا عربها مدیرکل دارایی اصفهان با اشاره به سفرهای استانی ،از عزم بیمه ایران برای رضایت مردم از خدمات خود خبر داد.
​مدیر امور بازرسی بانک صادرات ایران در اختتامیه دومین نشست تخصصی سالانه مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم  این بانک در جمع بازرسان و مدرسان تخصصی بانک اهمیت کار گروهی و رعایت دقیق قوانین و مقررات در مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم را دو بال موفقیت و افزایش کارآمدی نظام بانکی در مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم دانست.
در راستای منویات و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر تکیه بر توان داخلی و استعداد‌های بومی برای تقویت خودباوری ملی؛ بانک ملی ایران با حمایت های همه جانبه و ارائه خدمات و ابزارهای گسترده مالی توانست برای ایجاد و نوسازی خط تولید جدید و افزایش ظرفیت کاغذ در شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران ، کشور را در تولید کاغذ مورد نیاز کتب درسی بی نیاز و خودکفا نماید.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون طی نشست با شرکت فراسان اعلام داشت بسته جامع اعتباری بانک برای حمایت از فعالیت عمرانی و تولیدی شرکت فراسان ارائه می گردد.
بانک مرکزی تنها نباید خود را مجری تمنیات دولت‌ها یا سیاستمداران بداند. بانک مرکزی در نقش مقام تنظیم‌گر باید از منافع سپرده‌گذاران در برابر سهامداران و دولت مراقبت کند. مداخله‌جویی سیاسی نوعی تعرض به حقوق سپرده‌گذاران است.
سازمان تأمین‌اجتماعی براساس قانون و آرای هیئت‌عمومی دیوان عدالت اداری در زمینه فرایند بررسی درخواست‌های ادعای سابقه بیمه‌شدگان، از کلیه مشمولان قانون تأمین‌اجتماعی خواست پیش از ارائه درخواست به دیوان عدالت اداری یا ثبت درخواست در مراجع حل اختلاف قانون کار، درخواست‌های خود در مورد سوابق بیمه‌پردازی را به کمیته‌های تخصصی بررسی سوابق شعب تأمین‌اجتماعی ارائه کنند.
هفتم آذرماه و در نخستین روز از هفته بیمه، با مشارکت شرکت بیمه سامان، رویداد «زنگ بیمه» در مدرسه پسرانه حکمت و نجانیه استان قزوین برگزار شد.
​معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس مرکز اطلاعات مالی، هدف و روح قانون مبارزه با پول‌شویی و تأمین مالی تروریسم را حمایت از اقتصاد شناسنامه‌دار کشور و مبارزه ریشه‌ای با فساد عنوان کرد.
رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی:

ضریب نفوذ بیمه در خراسان رضوی بیش از میانگین کشوری است

رئیس شورای هماهنگی شرکت های بیمه خراسان رضوی در جمع خبرنگاران با بیان این که ضریب نفوذ بیمه در کشور حدود 1.9 درصد و در استان خراسان رضوی 2.15 درصد است، افزود: هر چند به نسبت آمار کشوری در شرایط بهتری قرار داریم، اما کافی نیست.
در راستای معرفی محصولات و دستاوردها:

برگزاری نمایشگاه تخصصی بیمه توسط بیمه کوثر

نمایشگاه تخصصی بیمه به همت بیمه کوثر و همزمان با هفته بیمه در روزهای 11و12 آذرماه در محل ساختمان مرکزی شرکت برگزار می گردد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری، قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به دولت ارسال کرد. با این تغییر اداره بانک مرکزی از این پس روی ریل جدید قرار می‌گیرد و باید دید سرانجام این اصلاحات پس از بیش از نیم قرن چه خواهد بود؟
معاون امور ارزی و بین الملل بانک ملی ایران گفت: با وجود تحریم های ظالمانه توانسته ایم ارائه خدمات ارزی را به صنعتگران و تولیدکنندگان در راستای توسعه اقتصادی کشور فعال نگه داریم .
سازمان آگهی های پرسون