قدردانی نماینده بهبهان از نقش بانک کشاورزی در رونق تولید

محمد طلا مظلومی نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی، با تقدیر از عملکرد بانک کشاورزی در تأمین مالی بخش کشاورزی، حمایت از این بانک را در اولویت سیاست‌گذاری‌های اقتصادی کشور دانست.
تصویر قدردانی نماینده بهبهان از نقش بانک کشاورزی در رونق تولید

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمد طلا مظلومی ضمن قدردانی از عملکرد و اقدامات بانک کشاورزی در زمینه تامین مالی رونق تولید در استان خوزستان، بر نقش موثر این بانک در تامین امنیت غذایی کشور و لزوم توجه ویژه به تأمین سرمایه در گردش و تسهیلات حمایتی برای کشاورزان و فعالان اقتصادی تاکید کرد.

نماینده مردم بهبهان در ادامه به تشریح جایگاه راهبردی بانک کشاورزی پرداخت و گفت: بانک کشاورزی به‌ عنوان بازوی مالی بخش کشاورزی، نقشی بی‌بدیل در تأمین امنیت غذایی کشور و تقویت تولید داخلی ایفا می‌کند.

وی افزود: حمایت هدفمند این بانک از کشاورزان، دامداران و فعالان صنایع تبدیلی، موجب افزایش تولید، پایداری زنجیره تأمین و در نهایت رونق‌بخشی به سفره مردم شده است؛ موضوعی که در شرایط اقتصادی کنونی از اهمیت دوچندانی برخوردار است.

نماینده بهبهان با اشاره به اقدامات بانک کشاورزی در استان خوزستان تصریح کرد: تسهیل در پرداخت تسهیلات، همراهی با طرح‌های تولیدی و توجه به ظرفیت‌های بومی، نقش مؤثری در حفظ اشتغال و تقویت اقتصاد محلی دارد و این روند باید با قوت ادامه یابد.

مظلومی در پایان خاطرنشان کرد: تقویت بانک کشاورزی، به‌ منزله تقویت تولید ملی و تضمین امنیت غذایی کشور است و حمایت از این بانک باید در اولویت سیاست‌گذاری‌ها قرار گیرد.

منبع: بانک کشاورزی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1192228

سازمان آگهی های پُرسون