بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

همزمان با فرارسیدن اول آذرماه، روز اصفهان، بانک صادرات ایران با ۱۵۱ شعبه فعال و ارائه بیش از ۶۴۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات، نقش مهمی در حمایت از صنایع، بنگاه‌ها و اقشار مختلف مردم استان ایفا کرده است.
همزمان با همایش سالانه بازار سرمایه ایران، برای اولین بار اوراق مرابحه پالایش نفت اصفهان به ارزش ۵۰ هزار میلیارد ریال با ضمانت بانک ملت منتشر شد تا منابع مالی پروژه کاهش آلاینده‌های نفت کوره تأمین شود.
همایش دو روزه مدیران ارشد بانک سپه با محور «پایداری خدمات، تثبیت کسب‌وکار و تحقق اهداف» با حضور معاون امور بانکی وزارت اقتصاد، مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و مدیران ستادی و مناطق به صورت حضوری و وبیناری برگزار شد.
به‌بهانه ۲۹ آبان‌ماه، روز بشرویه اعلام شد؛

رشد پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه و حمایتی بانک صادرات در خراسان جنوبی

بانک صادرات ایران با ارائه گزارشی از عملکرد تسهیلاتی خود در خراسان جنوبی اعلام کرد که از آغاز سال، انواع وام‌های معیشتی، حمایتی و مسکن را به بیش از چهار هزار و ۸۳ متقاضی پرداخت کرده است.
بانک ملت اعلام کرد که خدمت چک الکترونیکی را برای نخستین‌بار در نظام بانکی کشور برای مشتریان حقوقی عملیاتی کرده است؛ اقدامی که مسیر صدور، وصول و واگذاری چک را برای شرکت‌ها کاملاً دیجیتالی می‌کند.
دکتر حسین رنجبران، مدیرعامل آتیه‌سازان حافظ، با صدور حکمی رحیم جاودان‌خِرد را به‌عنوان سرپرست اداره کل استان تهران منصوب کرد؛ انتصابی که با تأکید بر شایستگی، تخصص و ضرورت تحول سازمانی همراه شده است.
صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد که پرداخت حقوق آبان ماه بازنشستگان و وظیفه‌بگیران این صندوق و صندوق فولاد از ساعتی قبل آغاز شده و با تلاش‌های مشترک حوزه مالی صندوق، سازمان برنامه و بودجه و بانک صادرات، تا پایان امشب به طور کامل انجام خواهد شد. فیش‌های حقوقی نیز از روز گذشته در درگاه خدمات الکترونیک صندوق و نرم‌افزار «صبااپ» قابل مشاهده است.
علیرضا زاکانی، شهردار تهران، در اختتامیه رویداد «جام رسانه امید» اعلام کرد که کسری بودجه کشور به ۶۵۰ همت رسیده و نقدینگی یکی از بزرگ‌ترین مشکلات اقتصادی کشور است. او افزود که دولت برای کنترل نقدینگی، مسیر پولی بانکی را انتخاب کرده و ذخیره قانونی بانک‌ها به ۱۵ درصد افزایش یافته است.
در پسِ ناترازی‌های اقتصادی، معضل اصلی کشور نظام بانکی‌ای است که طی سه دهه با سودهای سنگین و خلق پول بی‌ضابطه به یکی از پیشران‌های بی‌عدالتی و بی‌اعتمادی عمومی تبدیل شده است.
محمدرضا عارف، معاون اول رییس جمهور، پس از شرکت و سخنرانی در اجلاس نخست وزیران سازمان همکاری شانگهای در مسکو، وارد تهران شد و اعلام کرد که دیدگاه‌های ایران در اسناد نهایی اجلاس گنجانده شد و پیشنهاد استفاده از ریال و پول دیجیتال برای مراودات مالی بین اعضا ارائه شده است.
سید جواد حسینی‌کیا، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر ضرورت افزایش سرمایه بانک کشاورزی، این بانک را رکن اصلی تأمین مالی زنجیره تولید و تحقق امنیت غذایی کشور دانست و خواستار توجه ویژه دولت و مجلس به تقویت منابع آن شد.
بانک کشاورزی در هفت ماهه نخست امسال بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات برای احداث و توسعه دامداری‌ها پرداخت کرده که با رشد ۷۰ درصدی، نقش مهمی در خودکفایی گوشت قرمز و پایداری تولید لبنیات ایفا می‌کند.
سازمان آگهی های پُرسون