مدیرعامل بانک صنعت و معدن گفت: تسهیلاتی که بانک صنعت و معدن در دولت سیزدهم نسبت به سال مشابه قبل از آن ارائه کرده است ۴۲ درصد رشد داشته است و همچنین ضمانتنامههای اعطا شده نیز با رشد ۵۸ درصدی مواجه شد که نشان دهنده تحول ایجاد شده در یکسال اخیر است.
بهزاد شیری مدیرعامل پست بانک ایران به همراه جمعی از مدیران ستادی در قالب سه گروه کاری، با هدف بررسی استعدادهای بالقوه سرمایهگذاری، نظارت بر عملکرد شعب و باجه های بانکی روستایی، دیدار با همکاران و شرکت در جلسه شورای اداری، صبح پنجشنبه ۹ تیرماه ۱۳۰۱ به استان کرمانشاه سفر کردند.
مدیر امور بانکداری اسلامی بانک سینا گفت: : این بانک در راستای ایفای مسئولیتهای اجتماعی و کمک به فقرزدایی در جامعه، طرحهای قرض الحسنه متعددی را به منظور حمایت از قشر آسیبپذیر جامعه اجرایی کرده است.
الحاقیه تفاهم نامه “کمک به رونق سرمایه گذاری و تامین مالی واحدها و پروژه های بخش صنعت و معدن و نیز حمایت از اشتغال”، بین وزارت صنعت، معدن و تجارت، ایمیدرو و بانک تجارت امضا شد.
صالح آبادی گفت: دوره های آموزشی تخصصی در زمینه های پولی و بانکی اعم از مدیریت ریسک، اعتبارات، بانکداری اسلامی و ... توسط موسسه آموزش عالی بانکداری برنامه ریزی و اجرا می شود.
رئیس کل بانک مرکزی گفت: بانکهای خصوصی و دولتی باید افزایش سرمایه داشته باشند. برای بانکهای دولتی با کمک وزارت امور اقتصادی و دارایی که سهامدار این بانکها هستند، در حال تدارک بستهای به صورت اوراق یا سهام سهلالبیع و سایر روشهای دیگر جهت ارائه به دولت هستیم که در اختیار این بانکها بابت مطالبات و افزایش سرمایه آنها قرار گیرد.
مدیر اداره ارزیابی سلامت نظام بانکی بانک مرکزی با تشریح اقدامات این بانک درجهت کنترل رشد ترازنامه بانک ها گفت: با رصد و پایش از سوی بانک مرکزی و اقدامات انظباطی اتخاذ شده؛ رشد ترازنامه بیشتر بانک ها متوقف شده است.
بیمه رازی در راستای اهداف و استراتژیهای خود در زمینه معرفی هرچه بیشتر بیمه به جامعه و ارتقاء سطح دانش جامعه نسبت به صنعت بیمه در چهاردهمین دوره از نمایشگاه بورس، بانک و بیمه شرکت خواهد کرد.
معاون مالیوسرمایهگذاری بانک سینا گفت: با تلاش همکاران و برنامهریزی مناسب، درآمد این بانک از محل پرداخت تسهیلات در سال 1400 در مقایسه با سال 99 از رشد 45 درصدی برخوردار شده است.