بانک و بیمه

آخرین و مهمترین خبرهای بانکی و بیمه ای را در صفحه اقتصاد پرسون بخوانید.

بانک ملی ایران به منظور کاهش ازدحام و مراجعه به شعبه و همچنین بهبود فرایند دریافت کارت های بانکی، امکان ثبت درخواست صدور اولیه و یا صدور مجدد کارت به دو صورت فیزیکی و مجازی را در سامانه بام فراهم کرده است.
مرتضوی دستاوردها و اقدامات شرکت تولید مواد اولیه داروپخش (تماد) را بسیار امیدوارکننده دانست و متذکر شد: با ظرفیت‌های موجود، این شرکت می‌تواند بیش از گذشته در صنعت دارویی کشور افتخارآفرینی کند.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون اعلام کرد: با توجه به گستردگی و تنوع خدمات ارائه شده بانک توسعه تعاون به آحاد جامعه ایران نیاز است که تبیین بیشتری صورت گیرد.
نرخ سود بین بانکی در هفته منتهی به چهارشنبه ۲۳ فروردین با کاهش جزئی نسبت به هفته گذشته به ۲۳.۴۳ درصد رسید.
یکی از وعده‌هایی که فرزین اخیرا در راستای نظم بخشی به سیستم بانکی و جلوگیری از افزایش پایه پولی و نهایتا نقدینگی داده است، انحلال بانک‌های ناتراز است که تا نیمه امسال شاهد منحل شدن چند بانک خواهیم بود.
بانک مرکزی امروز طی بخشنامه‌ای بانک‌ها را مکلف کرد با قید تسریع نسبت به رفع مسدودی از حساب‌های وکالتی متقاضیان ثبت‌نام خودروهای وارداتی که به نام سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان مسدود گردیده بود، اقدام نمایند.
محصولات بیمه ای چگونه می توانند در خدمت تولید و از بین بردن ریسک های تولید قرار بگیرند؟چرا برخی معتقدند بیمه ها در این زمینه موفق نبودند؟آیا مشکل اصلی در این خصوص ضعف قانونی است یا منابع لازم در اختیار نیست؟

ادغام «شعبه فرخی یزدی (کد 358)» در «شعبه شهید عراقی (کد 317)»

دو شعبه بانک پاسارگاد در تهران ادغام می شود

با هدف بهینه‌سازی شبکه شعبه‌ها و ارائه بیش از پیش خدمات مطلوب و شایسته به مشتریان گرامی، «شعبه فرخی یزدی» در «شعبه شهید عراقی» ادغام می‌شود.

سازمان آگهی های پُرسون