محیط زیست

با پرسون از مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس محیط زیست باخبر شوید.

مدیرکل هواشناسی استان تهران گفت: با توجه به احتمال تقویت مانسون در ماه‌های تابستان و تغییرات اقلیمی رخ‌داده طی سال‌های اخیر، امکان رخداد پدیده‌های حدی و مخاطرات هواشناسی نظیر طوفان، سیل، تگرگ و نظایر آن دور از انتظار نیست.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از وقوع رگبار و رعد و برق در برخی استان‌ها و وزش باد شدید و خیزش گردوخاک در بعضی نقاط غرب و شرق کشور خبر داد.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار زرد فعالیت سامانه بارشی تا پنجشنبه از احتمال آب‌گرفتگی، روان‌آب، خسارت به محصولات کشاورزی و اختلال در حمل‌ونقل خبر داد.
اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وقوع رگبار و رعد و برق در ۱۸ استان و وزش باد شدید و در نقاط مستعد خیزش گرد و خاک در ۱۶ استان هشدار داد.
شرایط جوی نامناسب و مه سنگین منطقه ای که بالگرد حامل سید ابراهیم رئیسی رییس جمهور کشورمان دچار سانحه شده است، در تصاویر زیر مشخص است و به گفته رئیس هلال احمر مه شدید و شرایط بد جوی امکان جستجوی هوایی را ناممکن کرده است.
کارشناس سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی به غرب کشور در روز سه‌شنبه خبر داد و گفت: پنجشنبه گستره بارندگی در برخی مناطق نوار شمالی کشور است و به‌تدریج این سامانه از شمال شرق کشور خارج می‌شود.
قطعا این آخرین سیلاب نیست و سیل‌های دیگر، نه فقط در مشهد که حتی در تهران و اصفهان و شیراز و دیگر شهرهای کشورمان به دلیل تخریب گسترده کوهستان‌ها و روددره‌ها در راه است و اگر فکری نشود با این حجم از تغییراتی که در نیم قرن اخیر به دلیل سوء مدیریت در طبیعت ایجاد کرده و برخی نقاط را هم از پوشش گیاهی خالی کردیم، سیل‌های بعدی ویرانگرتر خواهد بود.
رئیس پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو با اشاره به انواع خشکسالی گفت: اگرچه با توجه به بارش‌های اخیر خشکسالی هواشناسی و کشاورزی تا حدود زیادی رفع شده است اما خشکسالی هیدرولوژی همچنان ادامه دارد بنابراین مصرف بهینه آب همچنان باید در دستور کار باشد.
رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از تداوم بارش باران و وزش باد شدید در نقاط مختلف کشور تا پایان ماه جاری خبر داد.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور بزرگترین واحد صنعتی غرب کشور اینبار هم در راستای مسئولیت اجتماعی خود کمک ده میلیارد ریالی جهت خرید تجهیزات پزشکی به بیمارستان قائم شهرستان اسدآباد اهدا کرد‌.
رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: بارندگی‌های اخیر سبب شد تا برای نخستین بار در حدود چهار سال اخیر، میانگین بارش کشور به ۲۰۰ میلیمتر برسد و کسری بارش ایران را به کمترین مقدار در این مدت برساند.
سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی تشدید فعالیت سامانه بارشی در ۱۲ استان به کشاورزان ۲۴ استان در خصوص جلوگیری از بروز خسارت توصیه‌های مهمی را ارائه کرد.
مدیر کل دفتر حفاظت و مدیریت حیات وحش سازمان حفاظت محیط زیست گفت: ۳۵ گونه از پرندگان مهاجر در ایران در فهرست گونه‌های در معرض خطر تهدید قرار دارند و برنامه‌های حفاظتی ویژه برای این پرندگان در سازمان حفاظت محیط زیست در حال انجام است.
سازمان آگهی های پرسون