مدیریت بحران

گزارش و اخبار لحظه ای حوزه بحران و راهکارهای مدیریت بحران را در حوزه مدیریت بحران سرویس جامعه پرسون بخوانید.

فریبا گودرزی کارشناس سازمان هواشناسی در برنامه صبحگاهی شبکه پنج سیما «سلام تهران» وضعیت آب‌وهوای هفته آتی ایران را پیش‌بینی کرد.
بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران و بررسی داده‌ها و نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی طی روز‌های آینده آسمان تهران نسبتا آفتابی و در برخی ساعات ابری پیش‌بینی می‌شود.
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: وضعیت جوی استان تهران طی امروز(۲۳ بهمن‌ماه)آسمان نیمه‌ابری و در پاره‌ای نقاط بارش پراکنده و وزش باد و از امشب کاهش دما پیش‌بینی می‌شود.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی به کشور طی فردا (۲۱ بهمن‌ماه) و کاهش دما تا ۹ درجه سانتیگراد خبر داد.
نماینده مردم شهرستان‌های شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بازگشایی سد زاینده‌رود با هماهنگی مسئولان این استان صورت نگرفته است، گفت: این بازگشایی یک تصمیم یکطرفه و غلط بوده است، مسئولان صدای تانکرهای آبرسانی به شهرکرد را بشنوند.
دبیر اتاق اصناف ایران از تمرکز بر فرهنگسازی برای واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی و همچنین تشدید نظارت بر رعایت پروتکل‌ها خبر داد و گفت که با توجه به دستورالعمل مدیریت هوشمند کرونا، دیگر بحث تعطیلی مشاغل در پیک‌های کرونا مطرح نیست.
بر اساس آخرین اعلام رنگ‌بندی شهرهای کشور، وضعیت محدودیت و تعطیلی فعالیت رشته‌های ورزشی به گونه‌ای است که شدیدترین محدودیت ها در ۷ شهر با وضعیت قرمز اعمال می شود و در ۴۳ شهر از جمله تهران، شاهد ممنوعیت فعالیت مشاغل ورزشی گروه ۳ هستیم.
جانشین پلیس راهور ناجا خبر داد:

بازگشت جریمه های کرونایی به جاده ها

جانشین پلیس راهور ناجا از اعمال محدودیت تردد در شهرهای قرمز و نارنجی کرونایی با توجه به وضعیت تزریق واکسن و تست کرونا خبر داد.
هرگاه برای مدتی از باران و برف خبری نیست، بی‌توجه به برنامه‌های سازگاری باکم ‌آبی چشم می‌دوزیم به آسمان و همین‌که بارش‌ها چند استان کشور را فرامی‌گیرد، تصور می‌کنیم دیو خشکسالی شکست‌خورده و ریاضت و صرفه‌جویی در مصرف آب به پایان رسیده است! پس از بارش برف و باران در 18 استان کشور دوباره این تصور غالب ایجادشده که خشکسالی از کشور رخت بربسته و معمولا به دلیل ناکافی بودن سواد آبی در کشور، پیام بارش‌ها و سیلاب‌های ناشی از آن را به‌درستی درک و دریافت نکرده و گمان می‌کنیم بارش‌های چندروزه می‌تواند بحران آب ۵۰ ساله را جبران کند!
به بهانه سالگرد شهادت آتش نشانان؛

پلاسکو زنده شد، آدم‌هایش نه

«آتش گرفت، ریخت...» اولین جمله‌ای که هر فردی با شنیدن پلاسکو به ذهنش خطور می‌کند. یکی از نخستین ساختمان‌های آسمانخراش تهران که در سال ۴۱ با ارتفاع 42 متر ساخته شد.
در هفته گذشته خبری از مدیر هلال احمر استان تهران منتشر شد که به خطر زلزله در تهران پرداخته بود. مدیر بحران استانداری تهران نیز گسل‌های لرزه‌زای تهران را سه گسل در شمال و جنوب و مرکز تهران دانسته بود.
برومند نجفی یکی از محیط بانان محیط زیست در کرمانشاه است که در سال ۱۳۹۹ به ضرب گلوله فردی به نام یوسف فلاحی را به قتل رساند و حالا در دی ماه ۱۴۰۰ حکم قصاص اعدام وی تایید شد.

استاندار کرمان بخشی از وضعیت سیل در نقاط مختلف استان را تشریح و اعلام کرد: محاصره ۵ هزار خانوار روستایی، تخلیه ۶ روستا و فرونشست زمین در بخشی از شهر عنبرآباد از جمله مشکلات است.

سازمان آگهی های پرسون