حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با انتقاد از برخی رفتارهای نادرست در حرفه وکالت، تأکید کردند که منافع شخصی، حق‌الوکاله‌های غیرمتعارف و تأخیرهای غیرضروری در پرونده‌ها می‌تواند به اعتماد عمومی به دستگاه قضائی آسیب بزند و وکلا باید به وظایف حرفه‌ای، اخلاقی و شرعی خود پایبند باشند.
رئیس دیوان عالی کشور اعلام کرد که رسیدگی به درخواست‌های اعاده دادرسی بیش از ۳۰ متهم و محکوم پرونده چای دبش، از جمله وزرای سابق و اسبق، به اتمام رسیده و همه درخواست‌ها رد شده است.
دادستان تهران با هشدار به شهرداری تهران و دستگاه‌های دولتی مالک تالارها اعلام کرد در صورت وقوع تخلف در حوزه عفاف و حجاب، علاوه بر برگزارکنندگان مراسم، با مالکین سالن‌ها نیز برخورد قانونی خواهد شد.
حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای تأکید کرد مهار تورم، سلامت شبکه بانکی، حمایت از تولید و اشتغال و ارتقای ارزش پول ملی، از جمله وظایف بانک مرکزی است و دستگاه قضا صرفاً ناظر و پیگیر اجرای قانون خواهد بود.
رئیس اورژانس اصفهان از مصدومیت پنج نفر بر اثر انحراف خودروی پژو پارس در خیابان امام رضا خبر داد و بر انتقال سریع مجروحان به مراکز درمانی توسط تیم‌های امدادی تأکید کرد.
مینی‌بوس حامل دانش‌آموزان در مسیر ایوانکی به روستای علی‌آباد ظهر امروز یکشنبه دچار سانحه شد و از روی پل به پایین سقوط کرد که در پی آن ۱۱ دانش‌آموز و راننده مصدوم شدند؛ خوشبختانه حال عمومی مصدومان مساعد گزارش شده است.
رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از شناسایی و اعمال قانون بیش از ۱۷۷ هزار فقره تخلف مرتبط با پلاک خودرو در پایتخت از ابتدای مهرماه خبر داد و تأکید کرد که دستکاری، پوشاندن یا استفاده از پلاک جعلی، علاوه بر جریمه نقدی، مجازات کیفری و تشکیل پرونده قضائی را به دنبال دارد.
معاون دادگستری تهران:

روی لینک‌های مشکوک کلیک نکنید

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران با هشدار نسبت به افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی، از شهروندان خواست برای جلوگیری از کلاهبرداری و سوءاستفاده مالی، از باز کردن لینک‌های مشکوک و ارائه اطلاعات شخصی خودداری کنند.
نجات بیش از ۲ هزار گرفتار در برف؛

گزارش جدید هلال‌احمر منتشر شد

جمعیت هلال‌احمر در اطلاعیه شماره ۷ خود از ارائه خدمات امدادی به بیش از ۴۲ هزار نفر در ۲۵ استان کشور خبر داد و اعلام کرد طی ۶ روز گذشته، عملیات گسترده‌ای برای امدادرسانی به حادثه‌دیدگان سیل، برف و کولاک انجام شده است.
معاون فرهنگی فرماندهی انتظامی غرب استان تهران هشدار داد: نگهداری طلا و جواهرات در منزل خطرناک است و استفاده از صندوق امانات بانک‌ها، امن‌ترین روش برای حفاظت از آن‌هاست.
مدیرعامل هلال‌احمر اصفهان از امدادرسانی به ۵۷ حادثه‌دیده در پی ۱۰ عملیات ضربتی شامل برف، کولاک و حوادث جاده‌ای خبر داد که متأسفانه با وجود نجات ده‌ها نفر، ۲ تن جان باختند.
یلدا شب بلند مهر و روشنایی دلهاست، این شب نشانی از گرمای خانواده و انتظار سپیده اطمینان، امنیت و امید در تاریک‌ترین لحظات زمان است.
با تلاش جهادی آتش‌نشانان سه ایستگاه اصفهان، حریق گسترده در کارگاه نقاشی خودرو واقع در خیابان امام رضا مهار شد تا این حادثه شامگاهی بدون تلفات جانی و با جلوگیری از سرایت آتش خاتمه یابد.
رئیس پلیس راهور فراجا با هشدار نسبت به خطرات ناوگان فرسوده حمل‌ونقل تجاری اعلام کرد: همان‌طور که در سال‌های گذشته برخی خودروهای سواری ناایمن از خط تولید خارج شدند، کامیون‌های نسل قدیم از جمله بنز ۱۹۲۱، ۱۹۲۴ و ۱۹۲۶ نیز باید به دلیل تهدید جدی ایمنی، از چرخه تولید حذف شوند.
سازمان آگهی های پُرسون