حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

با حکم دیوان عدالت اداری انجام شد؛

ایران خودرو را به کروز واگذار شد

بر اساس اطلاعات منتشر شده در کدال، رای قطعی دیوان عدالت اداری مبنی بر ابطال حکم شورای رقابت مبنی بر انحصار کروز در ایران‌خودرو صادر شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: مدیر یک شرکت بتن به دلیل نگهداری گازوئیل قاچاق در تعزیرات گیلان محکوم شد.
از تمام اتهامات و بعد از تمام بی مهری ها، نامهربانی ها؛

سیف تبرئه شد

ولی الله سیف رئیس کل پیشین بانک مرکزی بعد از تمام نامهربانی ها و روانه انواع دروغ ها و تهمت های عده ای به سویش، از تمام اتهامات تبرئه شد.
هفدهمین گزارش ستاد رسانه‌ایِ پویش ملی نه به تصادف؛

نه به تصادف فراتر از یک کمپین فصلی/ این پویش باید به یک فرهنگ ملی تبدیل شود

پویش ملی «نه به تصادف!» که در تعطیلات نوروزی با هدف کاهش تصادفات جاده‌ای راه‌اندازی شد، اکنون به عنوان یک حرکت فرهنگی و آموزشی ضروری شناخته می‌شود.
رییس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم‌ پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: شمار فوت‌شدگان حادثه معدن مهماندویه دامغان، با پیدا شدن پیکر ۲ اتباع خارجی دیگر، به پنج نفر رسید و جست‌و‌جو‌ها برای یافتن ۲ کارگر دیگر همچنان ادامه دارد.
نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دو سانحه مرگبار جاده‌ای که طی کمتر از دو ماه اخیر رخ داده از دولت و وزارت راه و شهرسازی خواست با توسعه زیرساخت‌ها و تخصیص اعتبارات ملی، مانع از تکرار این فجایع شوند.
حجت‌الاسلام‌ اژه‌ای:چه کسی است که خطا نداشته باشد؟برخی اوقات افراد دچار خطا می‌شوند و برخی دچار فساد اما مواردی هم داریم که براساس مسائلی که پیش می‌آید طرف زمین می‌خورد باید بین این موراد فرق قائل بود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: وظایف و کارکردهای هر دستگاه در تحقق شعار سال می‌بایست مشخص و قابل سنجش باشد تا با حرکتی نظام‌مند و مسئولانه، شاهد رشد و توسعه اقتصادی با سرعت و کیفیتی قابل قبول باشیم.
سازمان آگهی های پرسون