رئیس سازمان تعزیرات حکومتی با اشاره به اینکه این سازمان بدون هیچ محدودیتی با تمامی متخلفان در حوزه گران فروشی برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت و خط قرمزی در این زمینه وجود ندارد؛ گفت: به تازگی ده هزار تن برنج و شش هزار تن شکر یک مجموعه دولتی اقدام به تخلف کرده بود که سازمان تعزیرات حکومتی به این موضوع ورود پیدا کرده است.
بدهکار بود و به خاطر کرونا ورشکسته شد. دفتر خدمات جهانگردی و مسافرتی داشت، اما بیماری کرونا باعث شد تا بسیاری از پروازهایش کنسل شود. حجم مسافران کم و کمتر شد و در نهایت این مرد کلی بدهی بالا آورد.
صبح امروز در نشست مشترک پلیس راهور فراجا و بیمه مرکزی زمینه همکاریهای مشترک بیمه و پلیس در راستای کاهش تصادفات رانندگی و پرداخت آنلاین خسارت به زیان دیدگان حوادث رانندگی بررسی شد.
سخنگوی جبهه اصلاحات تصریح کرد: با توجه به صدور کیفرخواست و ارجاع پرونده آقای تاجزاده به دادگاه تصمیم گرفته شد با رئیس قوه قضائیه مکاتبه و نگرانیهای موجود در رابطه با این موضوع به ایشان منعکس شود.