حوادث و قضائی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری را در پربیننده ترین سرویس حوادث، قضایی و انتظامی پرسون دنبال کنید

نورنیوز پایگاه خبری نزدیک به شورای عالی امنیت ملی از اعدام یکی از چهره های دستگیر شده در حوادث 1401 خبر داد.
مرکز نظارت بر پیش‌بینی لرزه‌ای وزارت موقعیت‌های اضطراری ازبکستان گزارش داد زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷ ریشتر در مرز چین و قرقیزستان به ثبت رسیده و لرزه‌هایی شدید حتی در ازبکستان نیز احساس شده است.
رئیس قوه قضائیه با اشاره به شناسایی «تعداد زیادی از عوامل جنایت ۱۳ دی کرمان گفت: به دادستان‌های مربوطه دستور می‌دهم که با کمک ضابطین هر چه زودتر پرونده‌های افرادِ دستگیر شده را تکمیل کنند و به دادگاه ارسال کنند؛ دادگاه نیز با سرعت، پرونده عناصر مزبور را مورد رسیدگی قرار دهد.
رییس پلیس پیشگیری تهران از دستگیری ۲ مرد جوان که با تهدید سلاح سرد از شهروندان زورگیری می‌کردند، خبر داد.
کارگروه تخصصی شعب مواد مخدر دیوان عالی کشور، پس از بررسی ماده 4 لایحه اصلاحی قانون مبارزه با مواد مخدر در مورد حذف تبصره ماده 38،  با توجه به سیاست های کلی قضایی مصوب مقام معظم رهبری و سند تحول قضایی در زمینه حبس زدایی، با ایجاد هرگونه محدودیت یا ممنوعیت قضایی برای اعمال نهادهای ارفاقی در مرحله تعیین مجازات مخالفت کردند.
رییس مرکز صدور گواهینامه راهور فراجا با اشاره به تبلیغات دروغین فروش گواهینامه در فضای مجازی گفت: امکان دریافت گواهینامه بدون طی کردن مراحل قانونی آن وجود ندارد.
فرمانده قرارگاه منطقه‌ای جنوب شرق ارتش گفت: تیراندازی توسط یک سرباز به همرزمان خود در یک آمادگاه ارتش منجر به کشته شدن ۵ نفر از همرزمان این سرباز شد.
دکتر مرتضوی از شناسایی شعب دادگاه ها با اوقات رسیدگی غیرمتعارف به منظور کاهش اطاله دادرسی خبر داد و گفت: رؤسای دادگستری به منظور کاهش میانگین زمان رسیدگی و اطاله دادرسی، مشخصات شعب فعال بلاتصدی استان را به تفکیک شعبه و حوزه قضایی به معاونت نظارت دیوان عالی کشور اعلام نمایند.
بر اساس اعلام یک منبع آگاه قرار جلب به دادرسی برای مقصودلو معروف به تتلو صادر شده و این فرد به استفاده از مسایل غیراخلاقی و جنسی برای بیشتر دیده شدن اعتراف کرده است.
سازمان آگهی های پرسون