شهری

از تازه ترین، جدیدترین و مهمترین خبرهای اعم از شهرداری، شورای شهر و هرآنچه در مبلمان شهری میگذرد، در حوزه شهری پرسون مطلع شوید.

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز:

آثار باستانی در حفاری‌های تونل مترو شیراز پیدا نشده است

رئیس سازمان حمل‌ونقل ریلی شهرداری شیراز گفت: هیچ اثر تاریخی در حفاری تونل‌های مترو پیدا نشده است، باستان‌شناسان دانشگاه هنر در حفاری‌ تونل‌های مترو حضور دارند.
اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز تا صبح دوشنبه (۱۲ تا ۱۳ اسفندماه) کاهش محسوس دما به‌ طور میانگین ۴ تا ۸ درجه سلسیوس و یخبندان سطح زمین رخ خواهد داد.
رییس اداره کل تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه امشب ۱۲ اسفند ماه، مسیر جنوب به شمال بزرگراه شهید چمران، قبل از بزرگراه شهید حکیم، مسدود است.
‍مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خبر داد:

ورود سری دوم اتوبوس‌های برقی به ناوگان حمل‌ و نقل عمومی پایتخت

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، از ورود سری دوم اتوبوس‌های برقی به ناوگان حمل‌ و نقل عمومی پایتخت خبر داد و افزود: سری دوم اتوبوس های برقی از امروز(یکشنبه) در سه خط مرکزی شهر تهران فعال می شوند.ب
شهردار شیراز در سخنران پیش از خطبه‌های نماز جمعه اهل سنت شیراز گفت: فلسفه وجودی شهرداری در جهت تحقق حقوق شهروندی چیزی جز خدمت به مردم نیست، در شهر شیراز چیزی به عنوان شهروند درجه ۱ و یا ۲ نداریم بلکه وظیفه ما در قبال همه مردم و همه اقوام یکسان است.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تاکید کرد:

نتیجه تست‌های شبانه تراموا در تهران اعلام شد

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تاکید بر موفقیت آمیز بودن تست های شبانه ۲ رام تراموایی ۳ کابین در تهران از احتمال انجام تست های روزانه با تراموایی ۴ کابین خبر داد.



شهرداری کلان‌شهر شیراز گفت: با تلاش‌ها و رایزنی متعدد با شرکت‌های داخلی در نهایت قرارداد خرید ۱۵ واگن را از شرکت واگن‌سازی دریافت کردیم، اما به دلیل ممنوعیت واردات توسط وزارت صمت، واردات این تعداد واگن نیز محقق نشد.
شهردار تهران گفت: مطالبات دستگاه‌های دیگر مثل تامین اجتماعی مشخص است و دنبال می‌شود اما مطالبات مدیریت شهری پیگیری نمی‌شود و ۸۰،۹۰ همتی که ثبت شده بخشی از مطالبات ماست.

وزیر کشور با بیان اینکه عدم ثبات شهرداران یک مشکل است، گفت: میانگین عمر شهرداران زیر ۲ سال و در برخی شهرداری‌ها عمر مدیریتی کمتر از یک سال است.

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به وزش باد شدید و گاهی خیلی شدید در استان تهران به‌ویژه در نیمه غربی و جنوبی و مناطق مرکزی استان هشدار داد و از ماندگاری هوای سرد و یخبندان تا پایان هفته خبر داد.
«اتوبوس‌های برقی تهران دود می‌کنند.» این تیتر خبری است که از یکشنبه تاکنون در صدر اخبار حوزه شهری قرار گرفته و حاکی از آن است که وعده‌های شهرداری تهران یکی پس از دیگری پوچ می‌شود نه اتوبوس‌های برقی تمام برقی است و نه تراموایی که قول داده بودند تراموا است. بالاخره اتوبوس‌های برقی که شهرداری وعده آن را داده بود به تهران رسید. اما نه به تعدادی که دو سال است قول می‌دهد.
یاشار سلطانی، خبرنگاری که برای اولین بار جزئیاتی تکان دهنده قرارداد خرید اتوبوس برقی از چین توسط شهرداری تهران را افشا کرد و با شکایت شهرداری مواجه و سرانجام تبرئه شد

‍ علیرضا خامسیان به بهانه قتل امیر محمد خالقی نوشت:

فضای شهری بی دفاع است/ باید شهر را از شب‌مردگی نجات داد

قتل دانشجوی جوان دانشگاه تهران مرحوم امیرمحمد خالقی درمیان، باعث شد بار دیگر موضوع ناامنی در فضای شهری مورد توجه قرار بگیرد. برای اولین بار نیست که این حادثه تلخ در کشور ما بویژه مرکز کشور اتفاق می‌افتد، اما از آنجا که این بار مقتول نخبه دانشگاهی بود، این حادثه بیشتر مورد توجه افکار عمومی قرار گرفت.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز گفت: نیاز واقعی شهر شیراز در حوزه آتش‌نشانی بیش از ۳۰۸ نفر است، اما برای جذب تعداد بیشتر نیرو، هنوز امکانات و زیرساخت ها فراهم نیست.
به بهانه حمایت یک شهردار از برگزاری یک جشنواره رسانه ای:

این شهردار تنها با یک حرکت شهرش را سر زبان ها انداخت و مطرح کرد

محمد پیری شهردار محمدیه از دهمین جشنواره رسانه‌های استان قزوین حمایت کرد اما این تنها یک حمایت مادی و معنوی نیست او به خوبی دریافته است نقش رسانه‌های محلی در ارتقای کیفیت زندگی شهری و اطلاع‌رسانی به شهروندان چقدر مهم است. درسی که شهردار این شهر ایران داد ساعت ها قابل بررسی و تحسین است‌. این شهردار با این کار شهرش را در کشور مطرح کرد.
سرگرد میثم جلیله وند رئیس پلیس راه آهن استان قزوین از جان باختن خانم 18 ساله در اثر برخورد با قطار مسافربری در محدوده شهر"شریف آباد" خبرداد.
سازمان آگهی های پرسون