بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

جانشین وزیر بهداشت با اشاره به حذف ارز ترجیحی در سال ۱۴۰۴، افزایش قیمت دارو را متأثر از تورم عمومی و نوسانات ارز آزاد دانست. علی جعفریان تأکید کرد که حدود ۷۰ درصد از قیمت تمام‌شده دارو به نرخ ارز آزاد وابسته است که اثر مستقیمی بر بازار دارویی دارد.
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در یادداشتی بر ضرورت واکسیناسیون تأکید کرد؛

واکسن‌ها برای همه نسل‌ها موثرند

شعار انتخاب شده امسال "برای همه نسل ها واکسن ها موثرند" است که نشان دهنده این است که واکسیناسیون مختص دوران کودکی نیست و جوانان، سالمندان و خانم های باردار و سایر گروه ها نیز می‌توانند از مزایای واکسیناسیون بهره‌مند شوند.
رئیس جمهور در پیامی از ندا سلیمی، پرستار فداکاری که با اقدام شجاعانه خود جان سه نوزاد را در جریان حمله ائتلاف آمریکایی-صهیونیستی به بیمارستانی در تهران نجات داد، صمیمانه تشکر و قدردانی کرد.
متخصص آموزش بهداشت و ارتقا سلامت، مصرف خودسرانه داروها، آنتی‌بیوتیک‌ها و مکمل‌ها را عاملی برای بروز عوارض خطرناک برای سلامت فردی و همچنین نظام سلامت کشور دانست و بر ضرورت ارتقای سواد دارویی جامعه تأکید کرد.
سرپرست اداره‌ کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو تاکید کرد؛

ضرورت تأمین منابع ریالی در حوزه تجهیزات پزشکی

سرپرست اداره‌ کل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو بر ضرورت توجه جدی به تأمین منابع ریالی و ارز ترجیحی تجهیزات پزشکی تأکید کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن تقدیر از فداکاری‌های جامعه پرستاری در جنگ رمضان بر اهمیت نگاه جامع به تمامی فعالیت‌های درمانی با توجه به نقش حیاتی پرستاران در نظام سلامت تاکید کرد.
دکتر هانیه رحیمی در گفتگو با خبرنگار پُرسون مطرح کرد: در میان هیاهوی اخبار جنگ، نوجوانان بیش از هر قشری نیازمند توجه و حمایت روانی هستند. مشاوران مدارس راهکارهایی کاربردی برای پیشگیری و مدیریت استرس در این دوران بحرانی ارائه کرده‌اند که می‌تواند به حفظ سلامت روان نسل آینده کمک کند.
مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو اعلام کرد که برای سال ۱۴۰۵، مبلغ ۳ میلیارد دلار ارز ترجیحی به حوزه غذا و دارو اختصاص یافته که از این میزان، ۱.۵ میلیارد دلار سهم دارو و مواد اولیه آن است و باقی‌مانده به شیرخشک، تجهیزات و ملزومات پزشکی تعلق می‌گیرد.
یک متخصص روان‌پرستاری بر ضرورت توجه به سلامت روان و به‌کارگیری راهکارهای عملی برای مدیریت استرس پس از سانحه و بحران، به ویژه پس از تجربه حوادث آسیب‌زا، تأکید کرد.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از تسویه بخش قابل توجهی از مطالبات دارویی، تجهیزات پزشکی، تغذیه و کارانه کارکنان دانشگاه‌های علوم پزشکی در روزهای پایانی سال ۱۴۰۴ خبر داد و این اقدام را نتیجه پیگیری‌های وزیر بهداشت دانست.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اشاره به افزایش مصرف اسنک‌ها، تخمه و مواد غذایی صنعتی در دوران جنگ و ماندگاری طولانی‌مدت مردم در منازل هشدار داد که نمک بالای این محصولات می‌تواند موجب افزایش فشارخون شود و بر لزوم رعایت راهکارهای تغذیه‌ای برای کنترل این خطر تأکید کرد.

رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد که در حمله شب گذشته جنگنده‌های آمریکایی به تهران، ۷ کودک زیر ۱۰ سال به شهادت رسیدند که یکی از آنها نوزاد و به سختی قابل شناسایی بود.

سازمان آگهی های پُرسون