دفاعی و امنیتی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نظامی | دفاعی | امنیتی را در سرویس سیاسی پُرسون بخوانید.

از سوی سپاه پاسداران تایید شد؛

شهادت ۴ مستشار نظامی ایران

سپاه پاسداران در پی حمله اسرائیل به حومه دمشق و شهادت چند مستشار ایرانی اطلاعیه ای صادر کرد.
نماینده تهران در مجلس گفت: تروریست ها باید بدانند در صورتی که بخواهند چنین جنایت‌ها و اقدامات غیرانسانی را تکرار کنند، بدتر از این موشک‌ها، بر سرشان فرود خواهد آمد، لذا باید درس عبرتی برایشان باشد.
هشدار نظامی ایران به عراق:

هرگونه عملیات علیه ایران تحمل نخواهد شد

دبیر شورای عالی امنیت ملی، گفت: هرگونه عملیات علیه مردم و دولت ایران از سوی رژیم صهیونیستی با منشأ هر کشوری به هیچ‌وجه تحمل نخواهد شد.
روابط عمومی قرارگاه قدس جنوب شرق اعلام کرد: گروهی از عناصر و اشرار تروریست وابسته به جیش الظلم در پی اشراف اطلاعاتی در روستای "کستک" شهرستان راسک شناسایی شدند و در حمله رزمندگان قرارگاه قدس یکی از تروریست‌ها به هلاکت رسید.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: همانطور که ایران با تامین امنیت داخلی خود اجازه نمی‌دهد امنیت کشورهای همسایه تهدید شود، کشورهای همسایه هم باید مانع فعالیت گروه‌های تروریستی در کشورهای خودشان علیه کشور ما شوند. لذا اقدام ایران مبتنی بر مشروعیت حقوقی است.
رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اقدام سپاه پاسداران در حمله به مقر تروریست‌ها را کاملا منطبق بر موازین بین‌المللی و مسئولیت‌های سپاه عنوان کرد و گفت: اقدام اخیر سپاه که با قاطعیت انجام شد، دفاع مشروع از امنیت ملی کشور است.
در جریان دادگاه رسیدگی به پرونده گروهک تروریستی منافقین خواهر یکی از اعضای گروهک تروریستی منافقین که در عملیات مرصاد توسط خوپ منافقین کشته شده بود از اعضای این گروهک شکایت کرد.
دولت آمریکا به علت حمایت‌های متعدد از گروهک تروریستی موسوم به جندالله که عامل شهادت ۳۹ شهروند ایرانی در حادثه تروریستی سال ۸۹ شهرستان چابهار بود، به پرداخت بیش از ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار خسارت و جریمه محکوم شد.
فرمانده منطقه یکم امامت نیروی دریایی ارتش گفت: اکنون ماموریت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از مناطق دریایی تحت حاکمیت به آب های مجاور و دریاهای آزاد گسترش پیدا کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون