احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

کارشناس میزگردهای انتخابات گفت: اصولا رعایت ادب در هر مصاحبه‌ای لازم است، چه رسد به آنکه طرف مقابل‌تان نامزد ریاست‌جمهوری باشد، چون به هر حال او رئیس‌جمهور بالقوه است که قرار است نماد کل کشور باشد. البته کاری به این نداریم که بعضی خروجی‌های شورای نگهبان، وهن عبارت «رجل» در قانون اساسی است.
اکنون برای هرگونه تعامل و همکاری توپ در زمین غرب و به ویژه ایالات متحده است. سیاست گذاران آمریکایی برای تصمیم گیری درباره چگونه ضربه زدن به این توپ باید از یکی از واضح‌ترین تاریخچه‌های موفقیت و شکستی که می‌تواند در اختیار کارگزاران سیاست خارجی قرار بگیرد، بهره ببرند.
در هر انتخابات ریاست جمهوری که سعید جلیلی شرکت می کند، گوشه ای از اقدامات او در دولت سایه آشکار می شود. اما در انتخابات ریاست جمهوری امسال بیش از هر زمانی پای او به سه پرونده خسارت مالی خارجی به ایران باز شده و او تاکنون پاسخ قانع کننده ای به افکارعمومی نداده است. این پرونده ها چیست و چه خسارتی در روابط خارجی به ایران وارد شد؟
رییس جمهور جدید به مثابه یک کاراکتر سینمایی؛

پزشکیان؛ داش آکلی نه پروتکلی

«نوع راه رفتن و دست دادنش یا استایل او از نیم‌رخ، در کنار حرکات دست و سر حین سخنرانی، راحت بودن در حرف زدن یا با دوربین یا مردم، آن تصویر قالبی خشک و عصا قورت داده بودن یک سیاست‌مدار را شکسته و حس صمیمیت و خودمانی بودن در ذهن و حس مردم ایجاد می‌کند.
ملاقات سعید جلیلی با پزشکیان در دفتر کار رییس‌جمهور منتخب اقدامی شایسته بود. پیام روشنی به هواداران ایشان بود که اکنون فرصت رفاقت و همراهی است. اما چند ساعت بعد، سخنان جلیلی بین اعضای ستادش، که دولت سایه همچنان با قدرت بیشتر فعال خواهد بود، این پیام را القا می‌کرد که سعید جلیلی برای چهار سال دیگر نامزد ریاست‌جمهوری است و از همان جلسه مبارزه انتخاباتی‌اش را آغاز کرده است و به قول حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی دوباره «زنبیل!»
اکنون انتخابات ۱۴۰۳، پس از پانزده سال بُرد همگانی است. آن زخم ناسور با انتخابات منزه و آرای صیانت شده درمان شد. مسعود پزشکیان با سخنی که بیش از حد صراحت داشت گفت: «اگر تدبیر رهبری نبود، معلوم نبود که نام من از صندوق بیرون بیاید!» دیگر صریح‌تر از این؟! ما با جماعتی روبه‌رو هستیم که خود را برتر از قانون و ملت می‌داند.
طی روزهای گذشته و پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری، موجی علیه مؤسسه مصاف و شخص علی‌اکبر رائفی‌پور در شبکه‌های مجازی راه‌ افتاد. این موج را می‌توان مرحله دوم درگیری‌های داخلی اصولگرایان با رائفی‌پور معروف به استاد دانست.
روز پنجشنبه در جریان دیدار اعضای ستادهای انتخاباتی استان تهران با آقای پزشکیان، برخی حاضران در دیدار لابه‌لای سخنرانی وی، شعار «یاحسین/ میرحسین» دادند.
عطیه اکبری کارشناس ارشد علوم سیاسی در یادداشتی نوشت:

نقدی بر فعالیت احزاب در ایران: بعد از انتخابات تا اطلاع ثانوی تعطیل!

احزاب در ایران جز به انتخابات و فرایندهای مرتبط با آن نمی اندیشند و به همین دلیل در آستانه انتخابات شاهد ظهور احزاب در کشور هستیم و پس از آن احزاب تا اطلاع ثانوی تعطیل می شوند!!
دبیر شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با اشاره به اینکه الگوی موفق مدیریت دفاع مقدس و شجره طیبه سپاه قابل تسری به سایر بخش‌ها است، گفت: پژوهشگران با بررسی نقاط قوت و ضعف می‌توانند بابِ الگوگیری از این شیوه مدیریتی را در دیگر عرصه‌ها باز کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه اصلی همه در گفتمان انقلاب اسلامی را نشان دادن افق روشن عنوان کرد و گفت: پس از تنفیذ رئیس جمهور منتخب توسط رهبر معظم انقلاب، باید همه به دولت کمک کنیم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا، دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های کشور در غرب آسیا را جزء برترین‌ها برشمرد و گفت: هدف استراتژیک ایران، امنیت مشترک و صلح پایدار در منطقه است.

این چند روزی که زمان هست تا دکتر مسعود پزشکیان رسما سکاندار پاستور شود فرصت خوبی است که همگی درخصوص شرایط کشور، موقعیت دولت و نسبت خودمان با این دو، بلند بلند فکر کنیم.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه پاسداران گفت: به برکت خون شهدای گرانقدر ما، ملت های جهان بیدار شدند و این بیداری تا عمق اردوگاه‌های دشمنان پیش رفته است.

شکی نیست که دکتر مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور کل ملت و تک‌تک مردم ایران و مورد حمایت نیرو‌های انقلاب است، هرچند برخی از نیرو‌های منتسب به انقلاب در رقابت میان نامزد‌ها از نامزد رقیب ایشان حمایت کرده باشند.

سازمان آگهی های پرسون