احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

جریان لیبرال در ایران که پیش از سرنگونی رژیم پهلوی در پی حفظ سلطنت بود، پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز همه همّ خود را مصروف جلوگیری از تاسیس یک نظام اسلامی کرد و در این مسیر هیچ ابایی نداشت که خواسته خود را بر جمهور مردم تحمیل کند.
به بهانه 12 فروردین روز جمهوری اسلامی ایران؛

دمکراتیک‌ترین شیوه حکومت الله

۲۵۰۰ سال سلطه نظام پادشاهی در ایران، از مردمِ سختی کشیده ایران مردمانی ساخت که در بزنگاه تاریخ، سرنوشت سیاسی‌شان را به اصرار مذهبی‌ترین رهبر سیاسی جهان به دمکراتیک‌ترین شیوه ممکن، پای صندوقهای رای تعیین کردند و به نظام سیاسی جدیدشان «بله» گفتند و بسترساز حکومت الله در دوره جدید سیاسی در ایران شدند.
کندی سرعت اینترنت به نظر می‌رسد که در سال جدید هم ادامه دارد. حالا برخی از کاربران آن را به اجرای طرح صیانت بی‌ربط نمی‌دانند و برخی دیگر از افزایش قیمت اینترنت با وجود کیفیت نامناسب گلایه دارند.
قرن چهاردهم هجری خورشیدی، قرنی است که از ۱ فروردین سال ۱۳۰۱ هجری خورشیدی آغاز شد و در ۲۹ اسفند سال ۱۴۰۰ هجری خورشیدی به پایان می‌رسد و کمتر از ۴ ساعت تا پایان قرن حاضر باقی مانده است.
با روشن شدن سناریو پردازی‌هایی که با رمز «شکدوم» صورت گرفت، چهره پلید طراحان این سناریو که برای تخریب انقلاب اسلامی از هیچ اقدامی دریغ نمی‌کنند، مشخص شد.
هر سند چشم‌اندازی باید یک سند راهنما باشد و همه ملتزم به اجرای آن گردند. اگر کسانی به هر دلیلی آن را اجرا نکنند یا آن را راهنمای خود ندانند، طبعاً سند به حاشیه و به بیراهه خواهد رفت.
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره شخصیت مرحوم آیت‌الله صافی گفت: آیت‌الله صافی در عین حال که مرجع و دانشمند بود اما هیچگاه قلمش از کار نمی‌افتاد و محافظه‌کار نبود، همچنین وی بسیار به‌روز بود و باوجود اینکه در حاشیه بود اما در متن اصلی قرار داشت.
آش در زمینه جعل این خیالپردازی‌ها آنقدر شور بود که حتی خود آن کانال احمدی‌نژادی نیز مجبور شد اعلام کند مصاحبه‌ای از شکدم وجود ندارد که او مدعی ارتباط با برخی چهره‌ها باشد.
سازمان آگهی های پرسون