احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

استاد حسین انصاریان گفت: راه دین را باید برای همه مردم باز گذاشت و نباید در این مسیر مانعی ایجاد کرد، مردم را نباید عصبانی کرد و به آنها فشار آورد چرا که با فشار، کسی دین‌دار نمی‌شود.
علم الهدی گفت: اول به من گفت به مدت ۵ سال تولیت موقوفه گوهرشاد بر عهده شما. بنده اعتراض کردم که اگر متولی منصوص هستم پس ۵ سال معنا ندارد، مادام‌العمر متولی هستم، مگر زمانی که به شما ثابت بشود که از سادات صلحا نیستم.
روزنامه کیهان با اشاره به حضور سید محمد خاتمی در مراسم ترحیم آیت الله حسن صانعی به انتقاد تند از تفسیر رسانه ای عکس هم‌نشیی خاتمی با چهره های سیاسی اصولگرا پرداخت
در برابر رفتارهای دولت و حاکمیت رفتار متقابل نشان می‌دهد و برای اینکه احترام کند نیازمند احترام متقابل است و این صرفاً با قربان صدقه رفتن و خود را نوکر مردم دانستن و در عمل بی‌توجهی کردن به مطالبات اساسی آنان حاصل نمی‌شود و نتیجه این می‌شود که دودش به چشم فلان طلبه قلیل المعاش و یا فلان روحانی مردمی که خودش هم قربانی این شرایط فقرزده است می‌رود. کلام آخر اینکه نگذاریم پیوند دیرینه روحانیت با مردم آسیب ببیند یا بیش از این آسیب ببیند… کاری بکنیم.
عباس سلیمی نمین گفت: نمی‌دانم چه اصراری است که برخی از رسانه‌های داخلی با رسانه‌های خارجی همراه می‌شوند و می‌گویند گشت ارشاد مجدداً فعال شده است چون گشت ارشاد با کارکرد قبلی باز نخواهد گشت.
یادگار امام در واکنش به قرآن سوزی در سوئد، تأکید کرد: این چنگی که به صورت جامعه اسلامی کشیده شده، نیازمند شناخت و شجاعت است. اینها همه هویت دینی ما را هدف گرفته اند و باید به هدف تصمیم شان شناخت کامل پیدا کنیم. آتش زدن قرآن فقط آتش زدن یک کتاب نیست؛ در دنیا، باید کسی سنگر گرفتن دروغین پشت آزادی بیان را تحمل کرد.
طبق مدارک موجود، حسین رونقی طی پروژه‌ای کثیف و دروغین، با سوءاستفاده از اعتماد دیگران از طریق حساب‌های خانواده و نزدیکانش، حداقل ۳ میلیارد تومان پول دریافت کرده است.
در پی مصاحبه مدیر مسئول کیهان با خبرگزاری فارس که با عنوان «توصیه‌ای برادرانه به خانم خزعلی» منتشر شده بود، روابط عمومی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری جوابیه‌ای منتشر و حسین شریعتمداری نیز توضیحاتی ارائه کرد.
واکنش مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران به اظهارات محمد مرندی

از کسب و کار آقازاده در روسیه چه خبر؟!

در پی انتشار مطلبی با عنوان «واکنش مرندی به رقاص نامیدن اساتید و دانشجویان پردیس هنرهای زیبای دانشگاه تهران»  بازنشر شده‌ بود، عبدالرضا سیف، مسئول بسیج اساتید دانشگاه تهران در نامه‌ای به ادعاهای مطرح شده از سوی «مرندی» واکنش نشان داده‌است.
سال انتخاباتی کشور با افزایش نشست‌ها، سخنرانی‌ها و اظهارنظرهای فعالان سیاسی تحویل شده و گرچه رقابت این جریان‌ها مهم است اما از دیدگاه تحلیلگران، میزان مشارکت مردم، مهمترین موضوع انتخابات پیش‌رو خواهد بود.
بی بی سی فارسی درحالی که با انتشار یک پست اینستاگرامی سعی کرد، مراسم عزاداری را زیر سوال ببرد، اما ناخواسته دست به یک اعتراف زد.
مراسم تشییع پیکر آیت الله حسن صانعی (ره)، یار دیرین امام و عضو فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام امروز از حسینیه جماران برگزار شد.
سازمان آگهی های پرسون