احزاب و شخصیت ها

آخرین و مهمترین خبرهای احزاب را بدون جهت گیری و جناح بندی خاص در صفحه احزاب رسانه مستقل پرسون بخوانید.

در این گزارش بهانه ها و شکایت های عجیبی علیه جمهوری اسلامی مطالعه می‌کنید که نشان میدهد برخی از عناصر معاند با هدف رسیدن به مبالغ نجومی از جیب مردم ایران، چه پرونده های دروغینی علیه نظام مطرح می کنند.
یکی از عناصر غربگرا که در سال ۱۳۹۲ خواستار «امتیاز دادن و نخواستن امتیاز از آمریکا» برای پا گرفتن توافق شده بود، اکنون ادعا می‌کند آمریکا چیزهایی را که در برجام۲ می‌خواست بدون دادن امتیاز به دست آورد.
محمد مهاجری در مطلبی در روزنامه اعتماد نوشت: شاید اگر مسئولان دولتی برخلاف توصیه رییس‌جمهور، حرف نزنند، وعده ندهند، توجیه نکنند، سکوت پیشه سازند و کمتر روی اعصاب مردم یورتمه بروند، اینقدر از چشم خلق نیفتند.
خوشبختانه هشیاری و همدلی پیروان مذاهب مختلف همراه با هدایت و روشنگریهای روحانیون آگاه و دلسوز، توطئه‌های یاد شده را خنثی و مکر دشمنان را به خودشان برگردانده‌اند. ارسال انواع سلاح‌ها با مهمات فراوان و تغذیه مالی آشوبگران از سوی بعضی از همسایگان نیز نتوانست اتحاد و وحدت مردم ادیان مختلف را به آشوب بکشد.
عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مسأله حجاب را به جایی رسانده اند که حل کردن آن سخت شده است. فقط راه‌های ظریف، برخوردهای ملایم فرهنگی می‌تواند اثرگذار باشد. حجاب را با زور نمی توان تزریق کرد. رئیسی اقتصاددان‌های درجه اول را رها کرده است.
عضو کمیسیون ماده ۱۰ احزاب وزارت کشور گفت: انتخاب خانم منصوری به عنوان عضو شورای مرکزی و یا رئیس یا دبیرکل یک حزب سیاسی خلاف قانون، دهن کجی به قانون و تظاهر به قانون شکنی است.
«آقای لاریجانی تصمیم برای ورود به انتخابات مجلس ندارد. افرادی که می‌گویند ایشان به انتخابات ورود می‌کند، بهتر است دلایل خود را نیز مطرح کنند. آقای لاریجانی صراحتا اعلام کرده بود که قصد ورود به انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی را ندارد. چند ماه پیش من در مصاحبه‌ای این موضوع را اعلام کردم و از ایشان نقل قول کردم و خود آقای لاریجانی نیز سخن من را تایید کرد.
انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تاریخ جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. به گفته دبیر ستاد انتخابات کشور: «اگر طرح اصلاح قانون انتخابات نهایی و به قانون تبدیل شود، از ۱۶ مرداد ثبت نام اولیه از داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی آغاز می‌شود.» با نزدیک شدن به این بازه‌های زمانی مهم، پرسش‌هایی پیرامون حضور یا عدم حضور «علی لاریجانی» مطرح شده است.
«در ماجرای تجمع روز شنبه (۱۷ تیر) جانبازان درباره مطالبه دریافت غرامت جنگ تحمیلی از عراق، تعدادی از جانبازان پس از تجمع در خیابان فلسطین به طرح خواسته‌های خود پرداختند اما با تحریک افرادی که ارتباطی با خانواده ایثارگران نداشتند، فضا متشنج شد.»
همایش «نقش احزاب در انتخابات » از سوی خانه احزاب ایران و با حضور دبیران کل احزاب و دست اندرکاران انتخابات برگزار می‌شود.
همانطور که انتظار می‌رود، زمزمه‌های مربوط به تدارکات انتخاباتی قالیباف برای انتخابات مجلس دوازدهم در اسفند امسال، به گوش می‌رسد؛ انتخاباتی که علاوه بر طیف قالیباف و حامیانش، برخی درباره‌اش اینطور گمانه‌زنی می‌کنند که یکی از اضلاع اصلی آن علی لاریجانی و یک طرفش هم تندروها خواهند بود. همین مساله، شایعه احتمال ائتلاف قالیباف و لاریجانی را برای برخی مطرح کرده است؛ گمانه‌ای که البته محتمل به نظر نمی‌رسد.
پیشنهاد عباس عبدی به مسئولان؛

افرادی را بین مردم بفرستید تا حقیقت را بفهید

اگر خود آقایان نمی‌توانند به صورت ناشناخته به درون مردم بروند، چند نفر فرد جاافتاده را به خدمت بگیرند و آنان صبح تا شب در اتوبوس، مترو، بازار، محل‌های خرید، تجمع و... بگردند و به عنوان یک فرد عادی با مردم صحبت کنند و شنونده خوبی باشند و همه را ضبط کنند و در اختیار مقامات محترم قرار دهند.
نماینده پیشین مجلس گفت: وقتی کسی حرفی می‌زند و نقد می‌کند، نقد او کینه‌توزانه، خشونت‌آمیز و براندازانه نیست بلکه دلسوزانه است، حساب او با حساب کسانی که مغرض هستند، فرق می‌کند. در برخی موارد به هرکس که حرف می‌زند سریع برچسب می‌زنند که شما ضدانقلاب و نظام و برانداز هستید.
بامداد دیروز (شنبه ۱۷ تیر) دو نفر از عاملان حمله تروریستی شاهچراغ اعدام شدند. اپوزیسیونی که تا کنون مدعی بود عملیات تروریستی کار جمهوری اسلامی است، حالا بعد از اعدام دو عامل تروریستی، عزادار شده است!
سازمان آگهی های پرسون