دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با بیان اینکه مشروط تأیید شدن لوایح CFT و پالرمو قطعاً زمینه سوء استفاده دولت را فراهم می‌کند، گفت: در این لحظات خطیر و حساس مجمع تشخیص مصلحت نظام وظیفه انقلابی و قانونی خود را به درستی انجام دهند.
روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:

حمایت از معیشت مردم اولویت ماست

رئیس جمهور گفت: حمایت از معیشت مردم همواره اولویت دولت تدبیر و امید بوده است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: تصمیمات غیرکارشناسی رئیس جمهور در مورد عدم اجرای قانون انتزاع عامل هرج و مرج در بازار مرغ شد.
وزیر جهاد کشاورزی از مردم عذرخواهی کرد

خاوازی: بازار مرغ آرام می گیرد

وزیر جهاد کشاورزی گفت: بر اساس تصمیم سران قوا تمام مسئولیت‌های تجارت در بخش کشاورزی بر عهده وزارت جهاد کشاورز‌ی نیست و مسئولیت تنظیم بازار در محصولات اساسی را هم عهده دار نیستیم.
معاون هماهنگی و سخنگوی وزارت کشور از ابلاغ تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا در خصوص ترددهای مسافری مرتبط با ترکیه خبر داد و گفت: مقرر شد وزارت میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لغو تورهای ترکیه را به شرکت‌های گردشگری ابلاغ کند.
حاجی میرزایی در یزد مطرح کرد؛

آموزش و پرورش در معرض آزمون سخت کرونا

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه کرونا بحرانی جدی برای همه مشاغل ایجاد کرد، گفت: آموزش و پرورش نیز در معرض آزمونی سخت قرار گرفته است.
رئیس قوه قضاییه گفت: قوه قضاییه در هر بخشی که با ظرفیت‌های قانونی امکان حمایت، رفع موانع و پشتیبانی از تولید وجود دارد، باید در این عرصه فعالانه و در عمل و اجرا ظاهر شود.
دبیر کمیته امنیتی و انتظامی ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد تصمیم وزارت کشور بر اعمال محدودیت هایی در مرز با ترکیه گفت: به دلیل ملاحظات سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، امنیتی و دیپلماسی ما این موضوع را در یک جلسه فوق‌العاده بررسی کردیم و پیشنهادات را برای رئیس جمهور فرستادیم.
رییس جمهوری با صدور حکمی سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و علیرضا رزم حسینی وزیر صنعت، معدن و تجارت را بعنوان دو عضو جدید شورای عالی آمایش سرزمین منصوب کرد.
به پیشنهاد وزارت کار صورت گرفت؛

افزایش «حق مسکن کارگران» در دستور کار دولت

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، درخواست افزایش کمک هزینه مسکن کارگران از مبلغ ماهانه ۳ میلیون ریال به ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در سال ۱۴۰۰ را به هیئت دولت ارائه کرده است.
امروز دوشنبه محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور وارد زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان شد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه برنامه‌ریزی‌ها برای مدیریت بازار نباید مقطعی و کوتاه‌مدت باشد، گفت: آنچه امروز بیش از همه اهمیت دارد، حمایت همه‌جانبه از تقویت تولید و بهبود فضای کسب و کار است.
دو جریان سیاسی عمده تا تعیین نهایی راهبردها و مصادیق انتخاباتی راه زیادی در پیش دارند، با این حال در فضای رسانه‌ای کشور نام‌های بسیار و فهرست‌های بلند و بالایی از نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست‌جمهوری در جریان‌اصلاح‌طلبی و اصولگرایی مطرح‌ است.
سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: دولت و سازمان انرژی اتمی مکلف است تا مطابق قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریمها در خصوص برجام عمل کند و هیچ گونه مذاکره ای بین ایران و آمریکا در این مقطع صورت نخواهد گرفت.
سازمان آگهی های پُرسون