حملات رسانهای و سازماندهیشده علیه دکتر ظریف که از ابتدای شروع دولت آقای پزشکیان کلید خورده بود، اکنون وسیعتر و همهجانبهتر دنبال میشود و هر روز یک نیرو و گروه جدید به صحنه میآید تا دامنه فشار علیه او و دکتر پزشکیان را تنگتر کند.
«ظریف باید برود» اسم رمز حملات جدید جریان رادیکال برای تخریب مسعود پزشکیان و دولت چهاردهم است. حملاتی که با سخنان و تهدیدات رسایی شروع شد و غضنفری وکوثری آن را ادامه دادند و حتی با تهدید به برکناری پزشکیان به رؤیاپردازی برای محاکمه رئیسجمهور بابت انتصاب ظریف پرداختند.
« آقای پزشکیان، مردم باید تغییر را احساس کنند. این تغییر باید در زندگی روزمرهشان نمود داشته باشد. اگر فعلاً نمیتوانید وضعیت اقتصادی آنها را بهبود بخشید، حداقل کاری کنید که مانند گذشته از اینترنت استفاده کنند و نگرانی بابت دخترانشان در خیابان نداشته باشند. »
رئوف شیبانی، نماینده ویژه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در غرب آسیا در ادامه رایزنیهای خود با مقامات لبنانی با «عبدالله بوحبیب»، وزیر خارجه و مهاجرین لبنان دیدار کرد.
وزیر علوم با بیان اینکه خیلی از امور سیاسی را میتوانیم با استناد بر سلامتی حل کرده و آن را به ویژگی خوب تبدیل کنیم، گفت: یک بار نشنیدم که دانشگاه هاروارد و استنفورد برای مسائل سیاسی تجمع اعتراضی داشته باشند، اما برای حمایت از مردم مظلوم غزه و لبنان و بها دادن به انساندوستی هزینه داده است.
وزیر امور خارجه پس از دیدار با مقامات اردنی و گفت وگو درمورد تحولات منطقهای، به منظور ملاقات و رایزنی با مقامات ارشد مصر، عازم قاهره پایتخت این کشور شد.
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه خیران در کنار ظرفیتهای اقتصادی، ظرفیتهای اجتماعی کشور نیز هستند، گفت: خیران بیشتر از بنای فیزیکی، بنای عمومی و جامعه را میسازند و نگاه دولت نیز حمایت از این عزیزان است.
تجربه نشان داده ماه عسل دولتها خیلی زودتر از آنچه فکر میکنند پایان مییابد و دولتها حداکثر در ۱۰۰ روز ابتدایی باید فکری به حال وعدههایی بکنند که امکان تحقق زودتر دارد وگرنه ریزش بدنه اجتماعی آنها با سرعت اتفاق خواهد افتاد. مسالهای که در انتخابات ۴ سال آینده و کاهش بیش از پیش مشارکت مردم تاثیرگذار خواهد بود.
وفاق ملی، بهعنوان راهبرد کلیدی دولت چهاردهم، زمانی محقق خواهد شد که از نیروهای جریانساز و اجتماعی که نقش اساسی در پیروزی رئیسجمهور در انتخابات داشتند، به بهترین شکل استفاده شود. نادیده گرفتن یا به حاشیه بردن این نیروها نهتنها به دولت آسیب خواهد زد، بلکه به فرسایش سرمایه اجتماعی، تضعیف نهاد سیاست و کاهش اعتماد عمومی به انتخابات نیز منجر خواهد شد.
احمد شیرزاد نماینده اطلاح طلب مجلس ششم، احمد خرم وزیر راه دولت اصلاحات و محمدعلی ابطحی رییس دفتر رییس دولت اصلاحات در بر یک نکته مشخص تاکید داشته اند و آن اینکه، «حرفهای امثال غضنفری در تهدید رئیس جمهور را نباید جدی گرفت.»
رئیسجمهور گفت: در سفرهای اخیر به برخی کشورهای منطقه توافقهای بسیاری خوبی صورت گرفته که با اجرایی شدن آنها گامهای بزرگی در رشد اقتصادی کشور برداشته خواهد شد.