دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان با بیان اینکه قوانینی که وضع می‌شود نباید امور اجتماعی را مختل کند،گفت: نتیجه حاکمیت قانون در وهله اول جلب اعتماد عمومی است و در این صورت مردم احساس آرامش می‌کنند.
علی محمد نمازی نماینده پیشین مجلس در یادداشتی نوشت:

یک پیشنهاد به دولت

قیمت دلار و سکه در زمان شروع به کار دولت چهاردهم به ترتیب نزدیک 60 هزار تومان و سکه 5/42 میلیون تومان بود که در مقایسه با نرخ امروز 93 هزار تومان دلار و 73 میلیون تومان سکه، از رشد به ترتیب ۶۰ و ۸۰ درصدی در مدت هفت ماه برخوردار بوده‌اند که در مقایسه با همه دولت‌های دوره نظام جمهوری اسلامی با اختلاف زیاد مقام اول را دارد.
باید افرادی را استیضاح کرد که اجازه ندادند به شکل عزتمندانه و آبرومندانه، برجام به ثمر بنشیند. آنهایی که با بهانه‌های مضحک و پوچ مانند «دولت وقت می‌خواهد سرداران را تحویل خارجی‌ها دهد» یک جامعه و یک ملت را در لیست سیاه FATF نگه داشتند. آنها را باید استیضاح کرد.
وزیر کشور با تاکید بر بازدید استانداران، فرمانداران، شهرداران و سایر دستگاه‌های مسئول از مناطق سیل خیز گفت: باید همه دستگاه‌ها از جمله راهداری، اورژانس، هلال احمر، بسیج، نیرو‌های امدادی از آمادگی لازم به ویژه برای اسکان اضطرای به مردم که در این شرایط دچار مشکل می‌شوند، برخوردار باشند.

وزیر علوم گفت: دانشجویان پس از ماجرای قتل مرحوم خالقی با درایت تمام، بدیهی ترین مطالبه خود به‌ عنوان حق مسلم شهروندی که همانا، داشتن امنیت است را بیان کردند و ما نیز به جای انکار و سلب مسوولیت و فرافکنی از خود، مسوولیتمان را پذیرفتیم و اقدامات انجام شده را نیز توضیح دادیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی:

ایران در عرصه گردشگری می تواند موفقیت‌های بیشتری کسب کند

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: با ادامه همکاری‌های راهبردی و حمایت از راهنمایان گردشگری، ایران به مقصدی جهانی در عرصه گردشگری تبدیل می‌شود و می‌تواند در تحقق اهداف بلندمدت خود در سطح بین‌المللی موفقیت‌های بیشتری کسب کند.

رئیس جمهور با اشاره به تجارت میان ایران و روشیه بر اساس پیمان های پولی مشترک و مبادله با ارزهای محلی دوکشور، از امادگی ایران برای تجارت با کشور های عضو اتحادیه اوراسیا بر اساس تجارت های دوجانبه بر مبنای ارز های محلی کشورها خبر داد.
رئیس جمهور با بیان اینکه نخبگان باید در کشور بمانند و ایران را بسازند، گفت: امروز برخی جوانان ما هنوز درسشان تمام نشده فکر سفر به خارج را در سر دارند؛ چه چیزی به دانش‌آموزان در مدرسه یاد می‌دهید که اینچنین شده‌اند.
پروژه‌های ارتباطی و ایجاد دسترسی به شبکه مبتنی بر نسل‌های نوین ارتباطی همراه اول در روستاهای استان قزوین، در جریان سفر یک روزه وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به این استان افتتاح شد.
رئیس جمهور گفت: تامین هوای پاک نیازمند انداختن طرحی نو است. باید با تمام وجود خودمان و رسالت‌مان را در این جهت سوق دهیم که بدون اینکه فضا و محیط را آلوده کنیم در امنیت و آرامش و رفاه و راحتی زندگی کنیم.

وزیر علوم، فناوری و تحقیقات گفت: باید فرهنگ کارمندی را به فرهنگ کارآفرینی تبدیل کنیم؛ فارغ‌التحصیل ما معطل اداره و سازمان نباید باشد، بلکه باید فناور و کارآفرین باشد. در جهت این امر باید تغییراتی در آموزش دهیم که از تسهیلات مهم‌تر است.

سازمان آگهی های پرسون