کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در هفته جاری میزبان وزرای اطلاعات، کشور، دفاع و امور خارجه به منظور طرح سوالات تعدادی از نمایندگان خواهد بود.
محمد گلزاری، دبیر شورای اطلاع رسانی دولت در شبکه اجتماعی ایکس درمورد مذاکرات بین ایران و آمریکا نوشت: با اتکاء به دیپلماسی واقعگرایانه و در پرتو وحدت ملی، بیشک تصمیماتی شایسته در راستای صیانت از منافع و اقتدار ایران عزیز اتخاذ خواهد شد.
فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت درمورد وفاق ملی گفت: وفاق ملی بدون اعتماد عمومی ممکن نیست. اعتماد عمومی نیز تنها زمانی شکل میگیرد که مردم ببینند دولت نه منتظر گشایشهای بیرونی، بلکه در میدان عمل و با تمام توان در حال حل مشکلات داخلی است.
اعتماد عمومی نیز تنها زمانی شکل میگیرد که مردم ببینند دولت نه منتظر گشایشهای بیرونی، بلکه در میدان عمل و با تمام توان در حال حل مشکلات داخلی است. بهکارگیری نخبگان، بهرهمندی از ظرفیتهای بومی، حمایت از تولید، مقابله با فساد، و گسترش عدالت همه عناصر کلیدی در تقویت سرمایه اجتماعی و تحقق وفاق ملی هستند.
محمد نوذری، استاندار قزوین، در حاشیه برگزاری میز خدمت استانداری که با حضور معاونان و مدیران کل استانداری در محل نماز جمعه برگزار شد، با تأکید بر لزوم ارتباط مستقیم با مردم اظهار کرد: در راستای خدمت به مردم شریف استان قزوین و تکریم ارباب رجوع، میز خدمت را با همراهی معاونین و مدیران کل استانداری در محل نماز جمعه برگزار کردیم تا مردم بتوانند بیواسطه مسائل و مطالبات خود را با مسئولان مطرح کنند.
پست ۲۳۰ به ۶۶ کیلوولت سفیر با هزینه ۲۵۰ میلیارد تومان و چهار مدار خط انتقال ۲۳۰ و ۶۶ کیلوولت با سرمایهگذاری ۳۰۰ میلیارد تومان، شبکه برق شیراز را به یک رینگ کامل و بههمپیوسته تبدیل کرده است. این اقدام، پایداری انتقال انرژی و تحویل آن به شبکه توزیع را بهطور قابلتوجهی بهبود میبخشد
رئیس جمهوری قهرمانان ورزشی را افتخار آفرینان کشور دانست و گفت: با دیدن هموطنانی که در عرصه های مختلف برترین هستند احساس غرور می کنم و همه باید تلاش کنیم ایران بهترین و برترین باشد.
در شرایطی برخی اعضای شورای عالی فضای مجازی همچنان به تداوم سیاست محدودیت های اینترنتی قائل هستند که این سیاست، نه امروز بلکه سال هاست که در عمل هیچ فایده ای را نصیب کشور نکرده و نمی کند.
مهمتر اینکه با توجه به تهدیدهای شدید امنیتی که کشورمان از ناحیه عدهای از اتباع افغانی مواجه است این چه سیاست خطرآفرینی است که روزانه چندین هزار ویزای ورود به ایران به این اتباع داده شود؟
معاون اول رئیس جمهور در دیدار با مقام معظم رهبری گفت: دولت در زمینه بهبود وضعیت معیشتی، ارتقا عدالت آموزشی و گسترش همکاریهای خارجی اقداماتی انجام داده و برنامههای مؤثری آماده کرده است.