مجلس

همراه با نمایندگان مردم از تمام خبرهای مهم و به روز پارلمان در سرویس مجلس پرسون مطلع شوید.

امضاهای پای درخواست استیضاح وزیر نیرو در مجلس شورای اسلامی،از عدد100 عبور کرد. پیگیری استیضاح عباس علی‌آبادی و نشاندن او روی صندلی متهم ردیف اول کمبود آب و برق، در حالی است که واقعیت‌هایی چون شرایط اقلیمی، زیرساخت‌های فرسوده و برخی سیاست‌ها و سوءمدیریت‌های گذشته در صدر فهرست دلایل ناترازی این دو حوزه، بر نمایندگان پوشیده نیست.
سوال از وزیر جهاد کشاورزی و گزارش کمیسیون اقتصادی در مورد مدیریت اقتصادی کشور در وضعیت اضطراری ناشی از جنگ ۱۲ روزه و تدابیر لازم برای تقویت ثبات و پایداری اقتصادی کشور در دستور هفته جاری مجلس قرار دارد.
نماینده نائین در مجلس با اشاره به جنگ ۱۲ روزه تحمیلی، گفت: انسجام ملی از دستاوردهای بزرگ این دوران بوده و همه باید تلاش کنیم این انسجام حفظ شود و از تفرقه پرهیز کنیم.
۱۰ روز انتقاد، یک عقب‌نشینی و درسی بزرگ؛

آیا گوش دولت حالا شنواتر شده است؟

لایحه جنجالی اخیر، موضوع از وقتی شروع شد که رییس‌جمهور خطاب به رییس مجلس شورای اسلامی در 30/04/1404 نوشت: «در اجرای اصل (۷۴) و بند (۲) اصل (۱۵۸) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی» که به پیشنهاد وزارت دادگستری (قوه قضاییه) در جلسه هیات وزیران با قید دو فوریت به تصویب رسیده است، برای انجام تشریفات قانونی به پیوست تقدیم می‌شود.»
نماینده مردم ایذه و باغملک در مجلس گفت: نشست ژنو یک گام مؤثر در مسیر احقاق حقوق ملت‌ها و تقویت چندجانبه‌گرایی بود که هیئت پارلمانی ایران به خوبی در این زمینه عمل کرد.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: جمهوری اسلامی ایران گرچه همیشه از موضوع مذاکره هراسی نداشته، اما معتقدیم که اروپایی‌ها محصولی برای عرضه مذاکره ندارند. آنها باید اولاً تکلیف خود را با آمریکا و سپس با واقعیت‌های خود مشخص کنند.
حسینعلی حاجی دلیگانی:

خشاب مکانیسم ماشه خالی است

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس گفت: آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها همه فشنگ‌هایی را که در خشاب مکانیسم ماشه داشتند، شلیک کرده‌اند و این خشاب خالی است.
سازمان آگهی های پُرسون