یزد

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس خواستار شد؛

نامزدهای جبهه انقلاب در راستای ایجاد وحدت از آیت الله رئیسی حمایت کنند

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مبارزه با فساد و محرومیت زدایی اساس و پایه کار آیت الله رئیسی است، از نامزدهای جبهه انقلاب خواست در راستای ایجاد وحدت از آیت الله رئیسی حمایت کنند.
معاون اسبق سیاسی امنیتی استاندار یزد در گفت وگو با پرسون:

همراهی و همدلی همه آحاد مردم در یک شهر، شهری نمونه و مدرن می سازد

معاون اسبق سیاسی امنیتی استاندار یزد بر مشارکت و همراهی عموم مردم در ساخت آینده یک شهر تاکید کرد و اظهار داشت: همراهی و همدلی همه آحاد مردم در یک شهر، شهری نمونه و مدرن می سازد.
نماینده یزد و اشکذر در مجلس یازدهم خاطرنشان کرد: سالانه ۲۵۰ میلیون مترمکعب آب از آبخوان‌های استان برداشت می‌شود و هر سال ۴۰ سانتیمتر از سطح آب‌های زیرزمینی یزد کاسته می‌شود.
اردکانیان در یزد گفت: ما در مصرف آب کشاورزی در کشور قطعا باید چاره‌اندیشی کنیم و اگر فکری به حال آن نکنیم با وجود تمام پروژه‌های انتقال آب، نابود شدن این تمدن را فقط به تعویق انداخته‌ایم.
با حضور همسر و رئیس ستاد آیت الله رئیسی؛

فردا، گردهمایی حامیان رئیسی در یزد

گردهمایی بزرگ حامیان ایت الله رئیسی عصر فردا در حسینیه امیرچقماق یزد برگزار میشود.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان:

شاخص برخورداری آب شهری در یزد به حدود ۱۰۰درصد رسید

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان یزد گفت: شاخص برخورداری استان یزد به لحاظ آب شهری 99 و هشت دهم درصد است که نشان از تلاش هایی است که در استان صورت گرفته است.
رئیس پلیس فتای استان یزد با اعلام اینکه در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از کلاهبرداری‌های رایانه‌ای شناسایی و کشف می‌شوند گفت: اغلب این مجرمان خارج از حوزه قضایی و جغرافیایی استان یزد هستند. یعنی معمولاً شهروندان یزدی در بحث جرایم اقتصادی قربانی بوده و مجرمان سایبری کمی از استان یزد هستند.
رئیس سازمان بسیج مداحان و مدیران هئیات مذهبی استان یزد بر استفاده از تمامی ظرفیت های بسیج مداحان در سال جاری تاکید کرد و گفت: الحمدالله ظرفیت خوبی در بین خواهران و برادران مداح ما وجود دارد که باید مداحان بسیجی در جریان‌سازی و ایجاد پویایی و حرکت در جامعه ستایشگری حسینیه ایران تاثیر گذاری و نقش آفرینی کنند.
نماینده مردم یزد و اشکذر در مجلس شورای اسلامی:

قطعی برق در سایه بی تدبیری ها

رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با بیان اینکه قطعی برق در سایه بی تدبیری های صورت گرفته بود، گفت: در چند سال اخیر به اندازه مصرف تولید برق نداشتیم.
مدیرکل صدا و سیمای مرکز یزد با اشاره به اینکه دشمنان ما به دنبال فتح جمهوریت نظام هستند اظهار داشت: امروز رفتار رسانه ای دشمن میخواهد به جامعه این باور را تزریق کند که اکثریت در انتخابات شرکت نمی کنند و این موضوع گواه این مطلب است که این انتخابات از اهمیت بالایی برخوردار است.
با حضور جانشین سپاه الغدیر، مدیرکل صداوسیما، فرمانده بسیج ناحیه مرکزی، رئیس سازمان بسیج مداحان و جمعی از مداحین خواهر و برادر از یکصد مداح بسیجی تجلیل شد
مدیرعامل شرکت تعاونی پیشگامان ترن پارس یزد:

حمل و نقل ریلی و جاده ای کالا در کشور هوشمند می شود

شرکت تعاونی پیشگامان ترن پارس به عنوان اپراتور عملیاتی بندرخشک پیشگامان و تکمیل کننده زنجیره تامین کالا و خدمات در آستانه سه سالگی فعالیت خود در تلاش است با بهره گیری از سیستم های هوشمند، تحولی در حمل ونقل ریلی و جاده ای کشور ایجاد کند.
پس از ۱۶ساعت تلاش نیروهای امدادی هلال احمر؛

جنازه فرد گمشده در منشاد پیدا شد

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان یزد از پیدا شدن جنازه فرد گمشده در منطقه گل افشان منشاد خبر داد.
سازمان آگهی های پُرسون