قم

با حضور رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و استاندار قم، ۲۵ نیروگاه خورشیدی دستگاه‌های اجرایی استان به ظرفیت یک مگاوات به بهره‌برداری رسید. این پروژه با هدف بهینه‌سازی مصرف برق ادارات، تامین برق اضطراری و فرهنگ‌سازی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر اجرا شده است و بیش از ۶۵ میلیارد تومان اعتبار برای آن هزینه شده است.
رئیس دفتر تبلیغات اسلامی قم:

هدف دشمن تجزیه ایران و شکستن انسجام ملی است

رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با تشریح راهبردهای غرب در منطقه خاورمیانه، تأکید کرد تقابل آمریکا و متحدانش با ایران یک تقابل وجودی است که موجودیت، اقتدار و یکپارچگی سرزمینی کشور را هدف قرار داده است.
در شرایط حساس کنونی که جمهوری اسلامی ایران به‌ برکت هدایت‌های حکیمانه و شجاعانه مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، بااقتدار و آرامش از پیچیده‌ترین گردنه‌های امنیتی، سیاسی و بین‌المللی عبور کرده است، بار دیگر چهره واقعی دشمنان ملت ایران آشکار شده و با وقاحت تمام زبان به تهدید و گستاخی گشوده‌اند.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: برای ظهور امام زمان (عج) همه باید خود را آماده کنند و پای کار باشند که این شرط اساسی است و بدون ایجاد آمادگی در ابعاد مختلف ظهور محقق نمی‌شود
در پی شکل‌گیری اعتراضات اقتصادی در برخی شهرهای کشور، دولت این بار با پرهیز از برخوردهای قهرآمیز، مسیر گفت‌وگو و تعامل با معترضان را در پیش گرفته است؛ رویکردی که به گفته کارشناسان، می‌تواند به کاهش تنش‌های اجتماعی و یافتن راه‌حل‌های کم‌هزینه‌تر برای بحران معیشتی منجر شود.
معاون استاندار قم اعلام کرد که امتحانات داخلی برخی مدارس و دانشگاه‌های استان قم در روز پنج‌شنبه ۱۱ دی‌ماه برگزار می‌شود، اما ادارات استان طبق روال پنجشنبه‌های نیمه دوم سال به‌صورت دورکار فعالیت خواهند کرد.
رئیس مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) با تأکید بر گریزناپذیر بودن ورود هوش مصنوعی به عرصه علوم دینی گفت: مسئله امروز حوزه‌های علمیه، صرفاً استفاده از ابزارهای جدید نیست، بلکه بازتعریف روش پژوهش، اعتبارسنجی علمی و تعیین نسبت اجتهاد با گفتگوگرهای هوشمند است.
حضرت آیت‌الله مکارم شیرازی با انتقاد از برخی رفتارهای نادرست در حرفه وکالت، تأکید کردند که منافع شخصی، حق‌الوکاله‌های غیرمتعارف و تأخیرهای غیرضروری در پرونده‌ها می‌تواند به اعتماد عمومی به دستگاه قضائی آسیب بزند و وکلا باید به وظایف حرفه‌ای، اخلاقی و شرعی خود پایبند باشند.
معاون استاندار قم از غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستان‌ها و بخش‌های این استان در نوبت صبح روز یکشنبه ۳۰ آذرماه ۱۴۰۴ خبر داد؛ تصمیمی که به‌دلیل کاهش محسوس دما و رسیدن آن به منفی ۴ درجه اتخاذ شده است.
با تداوم بارش رحمت الهی در اکثر نقاط کشور، موجی از شادی و امید دل‌های مردم را فراگرفت. این میهمانی باشکوهِ آسمانی که با سپیدپوش شدن شهرها همراه بود، پس از خشکسالی‌های اخیر، جانی دوباره به طبیعت و لبخندی به پهنه ایران بخشید.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تأکید بر نقش راهبردی وحدت حوزه و دانشگاه، این هم‌افزایی را محور تحقق خودسازی، جامعه‌پردازی و تمدن‌سازی نوین اسلامی دانست و تأکید کرد که آینده نظام‌سازی و مرجعیت علمی کشور در گرو تعمیق این وحدت است.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از توسعه گسترده هوشمندسازی خدمات قضایی خبر داد و اعلام کرد: با بهره‌گیری از هوش مصنوعی، دسترسی مردم به خدمات قضایی تسهیل شده و هدف نهایی، ارائه تمامی خدمات به‌صورت غیرحضوری و هوشمند در سراسر کشور است.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که هتل یا مسافرخانه‌ای رزرو کرده‌اید که ادعا می‌کرده نزدیک به حرم است، اما در عمل مجبور شده‌اید برای هر بار زیارت، هزینه‌ی زیادی بابت تاکسی بپردازید یا در ترافیک سنگین خیابان‌های منتهی به حرم بمانید.
نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از بی‌اثر ماندن بسیاری از پژوهش‌ها، تأکید کرد که تحقیقات علمی باید از سطح گزارش‌های مکتوب فراتر رفته و به راهکارهای عملی برای حل مسائل واقعی کشور تبدیل شوند.
آیین اختتامیه چهل‌و‌هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم امروز در قم برگزار شد؛ مراسمی که علاوه بر معرفی برگزیدگان، با رونمایی از «منشور قرآن کریم» بر اساس دیدگاه علمای شیعه همراه بود؛ مجموعه‌ای علمی که در ۱۴ محور و با مشارکت ۶۰ مرکز تخصصی تدوین شده است.
با افزایش شاخص آلودگی هوا و هشدار اداره‌کل هواشناسی قم، کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل شد و در نهایت تصمیم بر غیرحضوری شدن تمام مقاطع آموزشی استان در روز یکشنبه ۱۶ آذر گرفته شد؛ در حالی که ادارات و بانک‌ها همچنان دایر خواهند بود.
در ادامه سیاست اجتماعی‌سازی خدمات و تقویت ادغام اجتماعی افراد دارای معلولیت، مرکز توانبخشی «سرای ایثار» با حضور سید حسن موسوی‌چلک، معاون سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افتتاح شد؛ مرکزی که به گفته او یکی از گام‌های مهم در مسیر گسترش خدمات توانبخشی و مراقبتی و افزایش مشارکت اجتماعی جامعه هدف است.
آیت‌الله جعفر سبحانی در دیدار با تولیت‌های آستان‌های مقدس و بقاع متبرکه ایران اسلامی، بقاع متبرکه را «مبلغ بی‌صدای دین» دانست و بر نقش اثرگذار این اماکن در ترویج فرهنگ دینی، تقویت معنویت و جلوگیری از فراموشی مفاهیم اصیل اسلام تأکید کرد.
با پیش‌بینی شدت آلودگی هوا در استان قم، کمیته اضطرار آلودگی هوای استان تصمیم گرفت کلیه مدارس در همه مقاطع تحصیلی روز دوشنبه ۱۰ آذر تعطیل شود. دانشگاه‌ها، ادارات و بانک‌ها شامل این تعطیلی نمی‌شوند و گروه‌های حساس باید توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند.
حجت‌الاسلام محمدرضا عابدینی در جمع شاعران جوان در مسجد جمکران تأکید کرد که شعر می‌تواند در جریان‌های جهادی و مقاومت نقش کلیدی داشته باشد و اثرگذار در جنگ‌های شناختی آخرالزمان باشد، مشروط بر اینکه روایت الهی در آن رعایت شود.
با افزایش آلاینده‌های هوا و تشدید پدیده وارونگی دما در قم، کارگروه اضطرار آلودگی هوا تصمیم گرفت فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها فردا چهارشنبه غیرحضوری برگزار شود و دستگاه‌های اجرایی رأس ساعت ۸ صبح آغاز به کار کنند. همچنین سوخت نیروگاه سیکل ترکیبی قم از گازوئیل به گاز طبیعی تغییر خواهد کرد.
سازمان آگهی های پُرسون