کابوس شبانه در اتوبان قم-کاشان؛ تصادف مرگبار، دو نفر طعمه آتش شدند

بامداد امروز، اتوبان قم-کاشان صحنه تصادفی مرگبار بود. برخورد اتوبوس و پیکان، شعله‌های آتشی را برافروخت که دو قربانی برجای گذاشت.
تصویر کابوس شبانه در اتوبان قم-کاشان؛ تصادف مرگبار، دو نفر طعمه آتش شدند

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ روح‌اله فدائی اظهار کرد: در پی اطلاع از وقوع یک فقره تصادف در اتوبان قم-کاشان و با اعلام به ستاد فرماندهی ۱۲۵ کاشان درساعت۰۳:۰۷ بامدادامروز ۲۹ اردیبهشت، تیمهای عملیاتی اطفاء حریق و امداد نجات از سه ایستگاه این سازمان، به محل اعزام شدند.

وی ابراز کرد: مشاهدات عینی حاکی از آن بوده که اتوبوس در کیلومتر ۱۵ به سمت قم با پیکان سواری برخورد شدید داشته و هر دو خودرو دچار آتش سوزی گسترده می‌شود که سریعا مسافرین اتوبوس خارج می شوند ولی متاسفانه دو نفر سرنشین خودروی سواری که محبوس هم شده بودند به علت شدت جراحات و آتش سوزی فوت می کنند.

سخنگوی سازمان آتش نشانی کاشان تصریح کرد: تیم‌های عملیاتی این سازمان از ایستگاه های شماره سه ، پنج و شش به محل اعزام شده و تیمهای عملیاتی آتش‌نشانی مشکات، هلال‌احمر، نیروی انتظامی، پلیس راه راهور و اورژانس نیز در مراحل حادثه مذکور فعالیت موثر داشتند.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1269331

سازمان آگهی های پُرسون