به مناسبت روز جهانی بانک خون بند ناف؛

ذخیره‌سازی ۹۰۰ خون بند ناف در ایلام

مسئول نمایندگی بانک خون بند ناف ایلام گفت: خون موجود در بند ناف سرشار از سلول‌های بنیادی است که می‌تواند در درمان بسیاری از بیماری‌ها به خصوص بیماری‌های لاعلاج مورد استفاده قرار بگیرد.

ایلام

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: با اشاره به اینکه تاکنون هیچ موردی از ابتلا به آنفلوآنزا در این استان گزارش نشده است، گفت: معمولا فصل شیوع بیماری آنفلوآنزا در ماه های بهمن و اسفندماه می باشد، لذا هرگونه علایم بیماری شبیه به آنفلوآنزا را حتما به حساب ابتلا به کرونا بگذارید.

کردستان

چک اصلی‌ترین ابزار معامله‌ای است که در مبادلات تجاری، امکان خرید نسیه و مدت‏دار را برای فعالان اقتصادی فراهم می‏کند. در کشور ما حجم زیادی از تراکنش‌های مالی از طریق چک انجام می‌شود که نشان‌دهنده اهمیت بالای چک به‌عنوان سهل‌الوصول‌ترین و ارزان‌ترین ابزار معامله مدت‌دار در نظام اقتصادی است. ضرورت کارآمدسازی چک و بهره‏مندی از مزایای منحصربه‌فرد آن در مبادلات اقتصادی، هفت مرتبه اصلاح و بازنگری قانون چک در مقاطع زمانی مختلف را در پی داشته است. با این ‌وجود، به دلیل عدم اتخاذ رویکرد متناسب با کارکرد حقیقی و فعلی چک در اصلاح قانون مذکور تا پیش از سال 1397، مشکلات عدیده‏ای برای فعالان اقتصادی به وجود آمده بود.

بانک و بیمه

آخرین وضعیت جسمانی پرویز پورحسینی؛

ریه پورحسینی کاملا درگیر کروناست

فرزند پرویز پورحسینی درباره آخرین وضعیت جسمانی این هنرمند مطرح سینما، تئاتر و تلویزیون اعلام کرد: کرونا به صورت جدی ریه‌های این هنرمند را درگیر کرده است.

سینما و تئاتر

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی مطرح کرد

لزوم تامین سوخت ادوات کشاورزی در خراسان شمالی

رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اشاره به انتقاد کشاورزان نسبت به عدم تخصیص سهمیه سوخت برای ادوات کشاورزی، گفت: باید تعیین سهمیه سوخت ادوات کشاورزی در خراسان شمالی بازنگری شود.

خراسان شمالی

مدیرکل بهزیستی گیلان خبر داد:

ساخت ۲۵۰ واحد مسکن مددجویان گیلان تا پایان سال

مدیرکل بهزیستی گیلان، با بیان اینکه هم اکنون حدود ۱۱۰۰ واحد مسکن مددجویان در دست ساخت است، اظهار کرد: امسال ۲۵۰ واحد را تحویل دادیم و تا پایان سال ۲۵۰ واحد دیگر تحویل داده می شود.

گیلان

مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان منطقه آزاد ماکو خبر داد:

جذب بیش از ۱۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری در بخش کشاورزی منطقه آزاد ماکو

مدیر کشاورزی و منابع طبیعی سازمان منطقه آزاد ماکو از جذب ۱۶۰۹ میلیارد ریال سرمایه گذاری طی نیمه نخست سال جاری در حوزه کشاورزی منطقه آزاد ماکو خبر داد.

آذربایجان غربی
سازمان آگهی های پرسون