رئیس دانشگاه تبریز اعلام کرد؛

اسکان دانشجویان خارجی باید زیرنظر دانشگاه تبریز باشد

رئیس دانشگاه تبریز گفت: اماکنی که در حال حاضر در سطح شهر دانشجویان غیرایرانی را اسکان می‌دهند، باید زیرنظر دانشگاه تبریز باشند.
تصویر اسکان دانشجویان خارجی باید زیرنظر دانشگاه تبریز باشد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از آذربایجان شرقی؛ محمدتقی اعلمی در خصوص پذیرش، تحصیل، خدمات رفاهی، و وضعیت فرهنگی دانشجویان بین‌المللی، گفت: ابلاغ کلیه قوانین و مقررات ناظر بر پذیرش دانشجویان بین‌المللی به تمامی واحدهای دانشگاه و نظارت مستمر بر اجرای این آیین‌نامه‌ها، اصلاح روند پذیرش دانشجویان بین‌المللی بر اساس شیوه‌نامه جدید، بررسی پرونده تمامی دانشجویان بین‌المللی در حال تحصیل در دانشگاه به خصوص دانشجویان ورودی قبل از سال 1403 و اخذ روادید تحصیلی، اقامت و تایید سامانه جامع امور دانشجویان (saorg) از جمله اقدامات انجام شده در ارتباط با دانشجویان بین‌المللی است.

وی ادامه داد: همچنین بررسی مدارک تحصیلی و ریزنمرات صادره از دانشگاه‌های کشور متبوع دانشجویان بین‌المللی در حال تحصیل در دانشگاه و تکمیل مدارک ناقص، بررسی وضعیت بسندگی زبان فارسی و زبان دوم دانشجویان بین‌المللی در حال تحصیل در دانشگاه و حذف تمامی واحدهای اخذ شده (اعم از درس، پایان‌نامه، رساله و آزمون جامع) دانشجویان فاقد گواهی بسندگی مورد تایید مرکز آزفای دانشگاه در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1403-1404 به جز درس زبان فارسی و تعیین نوع و تعداد خوابگاه دانشجویان بین‌المللی در 3 سطح 1، 2 و 3 بخش دیگری از فعالیت‌های دانشگاه در خصوص دانشجویان بین‌المللی به‌شمار می‌رود.

رئیس دانشگاه تبریز در خصوص اسکان دانشجویان بین‌المللی نیز افزود: اماکنی که در حال حاضر در سطح شهر دانشجویان غیرایرانی را اسکان می‌دهند، باید زیرنظر دانشگاه تبریز باشند و مجوز لازم را از دانشگاه اخذ کنند و برای تحقق این کار باید با نهادهای ذی‌ربط مکاتبه شود.

اعلمی خاطرنشان کرد: تعیین شهریه تحصیلی و تمامی هزینه‌های مرتبط (آموزشی، رفاهی، فرهنگی و غیره) برای کل مقطع تحصیلی دانشجویان بین‌المللی و عقد قرارداد با این دانشجویان، تهیه پیوست فرهنگی دانشجویان بین‌المللی دانشگاه با توجه به شرایط محیطی و استانی، ملیت دانشجویان و امکانات موجود در سطح استان در چارچوب سیاست‌ها و مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی، تهیه شیوه‌نامه آموزش زبان فارسی به دانشجویان بین‌المللی به‌صورت حضوری در حین تحصیل و به‌صورت غیرحضوری (مجازی) قبل از پذیرش و تعیین یک عضو هیئت علمی به‌عنوان مشاور دانشجویان بین‌المللی در هر دانشکده از دیگر برنامه‌ها و فعالیت‌ها در این حوزه است.

منبع: دانشگاه تبریز

966249

سازمان آگهی های پرسون