به گزارش سایت خبری پرسون، مهدی واحدی با اشاره به کمبود منابع مالی در بخش دانشجویی در این رابطه توضیح داد و گفت: مشکلی که در حال حاضر وجود دارد و اکثر دانشگاههای وزارت علوم هم با آن رو به رو هستند، با توجه به بازگشایی ۱۰۰ درصدی به دستور رئیس جمهور، اعتبارات ۳ ماهه اول سال در بخش معاونت دانشجویی اختصاص نیافته است.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی افزود: به دلیل انحراف بودجه ای در دو سال اخیر بسیاری از بودجه های رفاهی در بخش های دیگر هزینه شده بود و ما متاسفانه بعد از سال جدید به هیچ وجه تخصیص بودجه ای در بخش رفاهی نداشتهایم و با مشکل جدی در بحث تامین هزینه های لازم برای تجهیز و تعمیرات خوابگاه ها مواجه هستیم.
واحدی ضمن بیان این مطلب که در سه ماه اخیر سازمان برنامه و بودجه، اعتبارات مربوط به حقوق و دستمزد را فقط تخصیص داده است،خاطرنشان کرد: در حال حاضر دانشجویان به صورت صد درصدی در خوابگاه ها اسکان دارند و توزیع ۳ وعده غذا به صورت روزانه ادامه دارد آن هم در حالی که دانشگاه علامه طباطبایی یکی از دانشگاه هایی است که بهترین غذای دانشجویی را ارائه می دهد و از مواد اولیه مرغوب استفاده می کند.
وی اضافه کرد: به طور متوسط هزینه تمام شده هر پرس غذا برای دانشگاه ۵۰ هزار تومان برآورد می شود و از دانشجو بابت هر غذا میانگین ۳ هزار تومان دریافت می شود.
واحدی درباره نحوه مدیریت هزینه ها علی رغم عدم تخصیص بودجه رفاهی گفت: تاکنون با بودجه هایی که سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه به دانشگاه تخصیص داده، امورات را گذرانده ایم؛ همین حالا معاونت دانشجویی بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان بابت تهیه اقلام مواد اولیه و همچنین به پیمانکاران بدهکار هستیم.
معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در ادامه هشدار داد که اگر دولت کمک نکند به عنوان معاون دانشجویی دانشگاه علامه اعلام میکنم که امکان ارائه خدمات خوابگاهی و تغذیه در شهریور ماه وجود نخواهد داشت؛ اگر بودجه های دیده شده در بودجه ۱۴۰۱ تخصیص پیدا کند،کمتر مشکل خواهیم داشت. البته علی رغم همه مشکلات از همین هفته به صورت تعهدی و قرضی تعمیرات خوابگاه ها را آغاز کرده ایم.
منبع: مهر