به گزارش سایت خبری پُرسون، دکتر امیر صدری، با اشاره به تمدید زمان ارسال آثار به این مسابقه، گفت: در این مسابقه هر شرکتکننده میتوانست حداکثر دو اثر را ارسال کند و در نهایت 1214 اثر از سوی 876 شرکتکننده به دبیرخانه مسابقه رسید. آثار ارسالی گستردگی موضوعی و فرمی فراوانی داشتند و تنوع زاویه دید و نحوه روایت داستانها و ناداستانها و همینطور بداعت و خلاقیت در استفاده از زبان شعر در چنین موضوعی بسیار قابل توجه بود.
دکتر صدری با تشکر از معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش و روابط عمومیهای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، گفت: اعضای جامعه سلامت و کارکنان حوزه بهداشت و درمان و همینطور جامعه دانشآموزی و دبیران آموزش و پرورش دو گروهی بودند که استقبال بسیار خوبی از فراخوان مسابقه داشتند و آثار جالب و متفاوتی برای مسابقه ارسال کردند؛ همچنین، جالب بود که فردی از کشور هندوستان به زبان فارسی روایتی ارسال کرد و دو ایرانی خارج از کشور از کشورهای اسپانیا و آلمان هم آثاری به مسابقه ارائه دادند.
مشاور مدیرکل مرکز روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت، با بیان اینکه داوران مسابقه در بخشهای شعر و داستان و روایت از برجستهترین چهرههای این حوزه هستند، به زمانبندی مسابقه اشاره و بیان کرد: با توجه به استقبال بسیار خوب از مسابقه مقرر شد، آثار ابتدا توسط هیات داوران اولیه مورد بررسی قرار گیرند و آثار منتخب نیمه نهایی در هر بخش تا هفتم خردادماه اعلام شوند و سپس با نظر هیات داوران در هر رشته، سه اثر به عنوان آثار اول تا سوم معرفی شوند. همچنین آثار برگزیده بخش «آن چند ثانیه» و آثار برگزیده کودکان و نوجوان هم در مراسم اختتامیه در هجدهم خردادماه معرفی خواهند شد.
منبع: وبدا