عراقچی:

شهید امیرعبداللهیان نماد پیوند دیپلماسی و میدان بود

وزیر امور خارجه اظهار کرد: وعده صادق ۱ در زمان حیات شهید امیرعبداللهیان انجام شد، حرکتی که ایشان در زمان وعده صادق یک در عرصه دیپلماسی انجام داد قابل تدریس است.
تصویر شهید امیرعبداللهیان نماد پیوند دیپلماسی و میدان بود

به گزارش سایت خبری پُرسون، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در مراسم گرامیداشت نخستین سالگرد شهید امیرعبداللهیان گفت: اقای امیرعبداللهیان قبل از هر چیز یک دوست و برادر و همکار خوب و یک رفیق شفیق بود.

وی گفت: همه ما در وزارتخارجه ایشان را با رفتار خوب می‌شناسیم. امیرعبداللهیان به امیر دیپلماسی معروف است اما بیش از آن امیر اخلاق و ادب بود.

وزیر امور خارجه افزود: من و امیرعبداللهیان هم دانشکده‌ای بودیم و وارد وزارتخارجه شدیم. امیرعبداللهیان در حوزه جهان عرب خیلی خوب کار کرد و مسلط شد.

وی افزود: امیرعبداللهیان ارتباطات بسیار خوب و نزدیکی با نهادهای عرصه میدان داشت و بسیار نقش مؤثری را بازی کرد. وعده صادق ۱ در زمان حیات ایشان انجام شد، حرکتی که ایشان در زمان وعده صادق یک در عرصه دیپلماسی انجام داد قابل تدریس است.

وزیر امور خارجه افزود: همان موقع تحسین کردم و حتی در یک جلسه حضوری خدمتشان عرض کردم. حرکت همزمان میدان و دیپلماسی درست است.

وی گفت: انچه که در پایان دوره ما می‌ماند نام نیک و عمل نیک است. اینکه ما در دوره خودمان چه کاری انجام دادیم که اثرش برای ملت می ماند. امروز این جلسه گواهی‌ست که امیرعبداللهیان از خودش نام و اثر نیک برجای گذاشت.

عراقچی افزود: مراقب باشیم که چه نامی از ما باقی خواهد ماند و صریح تر بگویم در مجلس ختم من چه می گویند.

وزیر امور خارجه گفت: امیدواریم مسیر همه شهدا را بتوانیم ادامه دهیم. ما وارث صندلی هایی هستیم که خون شهیدان پای آن رفته است. برای عزت و حیثیت این کشور چیزی کم نخواهیم گذاشت.

منبع: تسنیم

965791

سازمان آگهی های پرسون