به گزارش سایت خبری پُرسون از خوزستان، شکرالله قاسمی اظهار کرد: با توجه به بازدیدی که با حضور بهزاد احمدیفارسانی، مدیرکل دفتر آموزش و ترویج صنایعدستی وزارت میراثفرهنگی، در سطح کارگاههای گلیمبافی شهر ایذه و همچنین المانهای گلیم نصبشده در شهر انجام شد و نیز درخواست اهالی شهرستان چنانچه این شهر بتواند شاخصهای ارزیابی را کسب کند پرونده به شورای ملی ثبت آثار وزارتخانه ارجاع داده خواهد شد و نسبت به ثبت آن اقدام میشود.
معاون صنایعدستی و هنرهای سنتی مدیرکل میراثفرهنگی خوزستان با بیان اینکه توسعه کارگاههای گلیمبافی ایذه در سالهای گذشته نقش بسزایی در نامزدی این شهر برای تبدیل شدن به شهر ملی گلیم داشته گفت: هماکنون بیش از ۲۹ کارگاه فعال گلیمبافی و ۲ آموزشگاه رسمی این رشته در شهر ایذه وجود دارد. به علاوه، یک بانوی ایذهای نیز کارآفرین برتر در حوزه گلیمبافی شده است.
به نقل از ادارهکل میراثفرهنگی خوزستان، او با اشاره به اینکه هفت هنرمند گلیمباف ایذهای دارای نشان ملی گلیم هستند، افزود: نزدیک به ۵۰۰ بافنده گلیم نیز در سال ۱۴۰۳ مدرک گلیمبافی خود را از اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی دریافت کردهاند.
قاسمی بیان کرد: همه امکانات شهرستان را برای تحقق این مهم بکار بستهایم و امیدوار هستیم به گونهای پیش برویم که بیشترین استفاده را در موضوع اشتغال و درآمدهای پایدار شهری داشته باشیم.
منبع: ایسنا