چرا نباید صبحانه را دیر بخوریم؟

نتایج یک پژوهش انجام شده در کشور اسپانیا نشان داده که به تاخیر انداختن مصرف صبحانه یا دیر خوردن شام، سبب افزایش احتمال بروز بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.
تصویر چرا نباید صبحانه را دیر بخوریم؟

به گزارش سایت خبری پُرسون، در این پژوهش زمان مصرف صبحانه به سه بخش پیش از ۸ صبح، بین ۸ تا ۹ صبح و بعد از ۹ صبح تقسیم‌بندی شده است. مصرف شام هم به سه بازه‌ پیش از ۸ شب، بین ۸ تا ۹ شب و بعد از ۹ شب تقسیم‌بندی شده.

در بررسی آمار مشخص شد که به ازای هر «یک ساعت» دیر خوردن صبحانه، احتمال بروز حوادث قلبی عروقی افزایش پیدا می‌کند و این احتمال در خانم‌ها بیشتر از آقایان است.

هریک ساعت دیر خوردن شام هم همین اثر را دارد. جالب است بدانید درباره شام مشخص شد که اگر این وعده بعد از ساعت ۹ شب میل شود، احتمال بروز حوادث قلبی عروقی ۲۸ درصد بالاتر از حالتی است که شام قبل از ساعت ۸ مصرف شود! منظور از بیماری‌ و حوادث قلبی عروقی مواردی مانند سکته مغزی و قلبی و درد قفسه سینه‌ ناشی از گرفتگی عروق قلبی است.

افرادی که رژیم غذایی فستینگ دارند، معمولا سعی می‌کنند صبحانه را تا حد ممکن دیر بخورند تا بازه زمانی غذا نخوردن‌شان را طولانی‌تر کنند. پژوهشگران به این افراد توصیه کرده‌اند تلاش کنند شام را زودتر میل کنند تا از آن طرف به میزان ساعات غذا نخوردن اضافه کنند و صبحانه را به تاخیر نیندازند.

منبع: خراسان

931533

سازمان آگهی های پرسون