به گزارش سایت خبری پُرسون، علیرضا نثاری اظهار کرد: ایمنی راهها همیشه از مطالبات بهحق مردم و از عوامل و زمینهساز توسعه پایدار در هر منطقهای است و در شهر توریستی نهاوند که جاذبههای گردشگری و طبیعی و سرابهای زیبایی دارد و مسیر عبور استانهای همدان، کرمانشاه، لرستان و محل رفتوآمد زائران عتبات عالیات است ایمنی راهها اهمیت دوچندانی دارد.
وی تصریح کرد: محور نهاوند_فیروزان_کنگاور از نظر تصادفات یکی از خطرناکترین جادههای استان است به طوریکه در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۵۰ نفر در آن کشته یا زخمی شدهاند به همین دلیل اولویت اصلی سازمان راهداری در استان همدان بهسازی و چهارخطه کردن این مسیر است.
نثاری ادامه داد: این مسیر یکی از پرترددترین جادههای کشور است که ۳۵ درصد زائران عتبات عالیات از آن عبور میکنند اما متأسفانه در سالهای گذشته اقدامات مؤثری برای بهسازی آن صورت نگرفته است.
وی با بیان اینکه ۲۲۰ میلیارد تومان اعتبار نقدی و اوراق مرابحه برای پروژه نهاوند_فیروزان_کنگاور اختصاص یافته است، ادامه داد: این پروژه در حال حاضر ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و همچنین عملیات زیرسازی مسیر فیروزان تا بخشی از آن که در استان کرمانشاه قرار دارد، امسال آغاز خواهد شد و پیشبینی میشود در سال ۱۴۰۵ به بهرهبرداری برسد.
عضو کمیسیون عمران مجلس همچنین از بازدید اخیر اکبری رئیس سازمان راهداری کشور از شهرستان نهاوند خبرداد و افزود: خوشبختانه در این بازدید دستورات مهمی برای تکمیل پروژههای نیمهتمام شهرستان صادر شد و امیدواریم به زودی شاهد اجرایی شدن آنها باشیم.
نثاری با اشاره به دیگر اقدامات حوزه راهداری در شهرستان نهاوند، گفت: روکش آسفالت جادههای روستایی، بهسازی و تعریض راههای شریانی، احداث زیرگذرها و تقاطعهای غیرهمسطح، نوسازی و ایمنسازی مسیرهای پرخطر از جمله اقدامات حوزه راهداری در نهاوند است.
وی بر لزوم اجرای صحیح پروژههای راهسازی تأکید کرد و یادآور شد: وزارت راه و شهرسازی با محوریت سازمان راهداری و شرکت توسعه زیربناها باید پیمانکاران را به رعایت نکات ایمنی در پروژههای در حال اجرا ملزم کند.
نماینده مردم نهاوند در مجلس خاطرنشان کرد: خطکشی مسیرها، نصب علائم هشداردهنده، نوسازی تجهیزات جادهای، رنگآمیزی سرعتگیرها و ایجاد روشنایی در نقاط حادثهخیز از جمله اقداماتی است که باید با سرعت بیشتری انجام شود.
منبع: ایسنا