قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور در بازدید از مرکز عملیات بحران؛

۴۷۳ کشته تاکنون یعنی فاجعه/ قرار نیست خانواده خود را به قتلگاه ببرید/فیلم

معاون اجرایی رئیس جمهور ضمن اظهار تاسف از آمار جان‌باختگان تصادفات نوروزی، افزود:در تعطیلات نوروز تا ۸ فروردین تعداد ۴۷۳ ایرانی متاسفانه در تصادفات جان خود را از دست دادند. این چون بیماری هایی نیست که نشود جلوی آن را گرفت. این اتفاق به سادگی قابل کنترل است. با کاهش سرعت، سبقت نگرفتن در هرشرایطی، افزایش تمرکز، رعایت فاصله با خودرو جلویی و با عدم استفاده از موبایل می توان از این مر گ‌ومیرها جلوگیری کرد.

به گزارش سایت خبری پُرسون، دکتر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور با حضور در مرکز کنترل عملیات بحران، از روند فرایندهای اجرایی و عملیاتی مدیریت حوادث و سوانح در این مرکز بازدید کرد.

وی در این بازدید با اشاره به بالا بودن آمار موارد مصدومیت و فوت ناشی از حوادث ترافیکی، از عموم هموطنان خواست تا با جدی گرفتن پویش "نه به تصادف!" از بروز چنین حوادث تاسف باری جلوگیری کنند.

معاون اجرایی رئیس جمهور ضمن اظهار تاسف از آمار جان‌باختگان تصادفات نوروزی، افزود:در تعطیلات نوروز تا ۸ فروردین تعداد ۴۷۳ ایرانی متاسفانه در تصادفات جان خود را از دست دادند. این چون بیماری هایی نیست که نشود جلوی آن را گرفت. این اتفاق به سادگی قابل کنترل است. با کاهش سرعت، سبقت نگرفتن در هرشرایطی، افزایش تمرکز، رعایت فاصله با خودرو جلویی و با عدم استفاده از موبایل می توان از این مر گ‌ومیرها جلوگیری کرد.

وی اظهار داشت: اگر خودروها ایمن نیست قبول، اما قرار نیست خود را به کشتن بدهید، قرار نیست خانواده خود را به قتلگاه ببرید، قرار نیست اگر جاده ما مشکل دارد رخت عزا بر تن خانواده ها بپوشانیم.

وی در پایان گفت: امیدواریم مردم عزیز ما امسال را با نه_به_تصادف سال سلامتی بدانند.

منبع: پُرسون

920215

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون