پزشکیان:

دشمنان تصور می‌کنند می‌توانند مسیر مقاومت را متوقف کنند

رییس جمهور در آیین بزرگداشت شهیدان نصرالله و صفی‌الدین گفت: حزب‌الله همچنان زنده است و ملت ما ملت شهادت است.
تصویر دشمنان تصور می‌کنند می‌توانند مسیر مقاومت را متوقف کنند

به گزارش سایت خبری پُرسون، مسعود پزشکیان رئیس جمهور، شامگاه یکشنبه در مراسم بزرگداشت شهیدان سید حسن نصراللّه و سید هاشم صفی‌الدین در مصلای تهران که با حضور گسترده مردم و مسئولان برگزار شد، در گفتگویی، با تأکید بر روحیه شهادت‌طلبی ملت ایران و شیعیان جهان، اعلام کرد: حزب‌الله همچنان زنده است و ملت ما ملت شهادت است. شیرین‌ترین کار برای کسی که در راه امام حسین (ع) و آرمان‌هایش قدم برمی‌دارد، ایستادن در مقابل ظلم است.

بنابر روایت تسنیم، پزشکیان اظهار داشت: دشمنان تصور می‌کنند با شهادت یک یا دو نفر می‌توانند مسیر مقاومت را متوقف کنند، اما این غیرممکن است. مردم ایران، مسلمانان و شیعیان جهان با تمام وجود در صحنه حاضرند و مقاومت ادامه خواهد یافت.

رئیس جمهور در پاسخ به این سوال که چرا پرچم مقاومت با وجود از دست دادن رهبرانش همچنان برافراشته است، خاطرنشان کرد: در تاریخ، نهضت‌های حق‌طلبانه هرگز متوقف نشده‌اند؛ با شهادت یک نفر، صدها نفر دیگر به پا می‌خیزند و راه او را ادامه می‌دهند.

همه جنبه‌های شخصیتی سیدحسن نصرالله به بلوغ خود رسیده بود

همچنین، سردار «حسین دهقان» رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با ایرنا، به سوابق همکاری و همراهی دیرین با رهبران شهید حزب الله لبنان از ابتدای دهه ۶۰ اشاره کرد و نقش «سیدحسن نصرالله» در شکل‌گیری جریان مقاومت در لبنان از تدوین اساسنامه تا مسئولیت رهبری بخش‌های مختلف در بقاع و بعلبک و بیروت را یادآور شد.

وی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه پس از شهادت «سیدعباس موسوی» رهبر حزب الله در اواخر سال ۱۳۷۰، سید حسن نصرالله بر حسب چه شاخصه و ویژگی‌هایی رهبری این گروه مقاومت را برعهده گرفت، بیان داشت: از ابتدا جنبه‌هایی از نبوغ در ایشان آشکار بود. به هیچ وجه فردی تک‌بعدی نبود. تحلیلگری کارآمد و دارای فهم درستی از شرایط لبنان بود؛ یعنی فرهنگ و حال و گذشته کشور را می‌دانست. بر همه ارکان، عناصر و اجزاء جو سیاسی لبنان هم اشراف داشت.

به گفته سردار دهقان، وی خطیبی فوق‌العاده بود. لغت عربی در خود بلاغتی دارد؛ این لغت وقتی با هنرمندی ترکیب شود، فهم دینی، معنوی و سیاسی هم به آن منضم شود، اکسیری را به وجود می‌آورد که در وجود شهید نصرالله مجسم شد.

وی افزود: سید از قدرت سازماندهی بالایی برخوردار بود و ارتباطی عجیب و وثیق با جوانان داشت. به دنبال رشد و بالا آوردن مرتبه جوانان بود. فهم بالایی هم از مسائل امنیتی داشت. در حوزه‌های نظامی هم سریع ارتقا یافت و این با استعداد مثال‌زدنی ایشان میسر شد. به همه این‌ها باید اعتقاد بدون شبهه ایشان به امام و رهبری را اضافه کرد. در این زمینه حاج سیدحسن نماد بارز و آشکار این رویکرد بود.

مسئول آموزش و ساماندهی نیروهای مقاومت در سال‌های ابتدایی دفاع مقدس بیان داشت: طی این دوران همه جنبه‌های شخصیتی سیدحسن نصرالله به بلوغ خود رسیده بود؛ به عنوان یک شخصیت تمام عیار و تراز انقلاب اسلامی و حتی جهانی؛ شخصیتی که در مقاومت و جهان عرب نیز تمام‌عیار و تراز بود. موضوع دیگر بحث شجاعت آن شهید بزرگوار و مدیریت بحران توسط ایشان بود. من هرگز ندیدم که ایشان جایی یک لحظه متزلزل شود و تردید به خود راه دهد یا دچار درماندگی شود.

منبع: ایرنا

896981

سازمان آگهی های پرسون