اعتراض ایرلند به صادرات تسلیحات انگلیس به رژیم صهیونیستی

همزمان با دیدار کی‌یر استارمر، نخست وزیر انگلیس از پایتخت ایرلند، معترضان به خیابان های دوبلین آمدند تا به صادرات تسلیحات انگلیس به اسرائیل اعتراض کنند.

تصویر اعتراض ایرلند به صادرات تسلیحات انگلیس به رژیم صهیونیستی

به گزارش سایت خبری پرسون، کارزار همبستگی ایرلند فلسطین (IPSC) اعلام کرد که تظاهراتی را با حضور بیش از ۱۰۰ نفر برگزار کرده تا " نخست وزیر انگلیس بداند که ایرلند در کنار فلسطین ایستاده است. "

هارون سیلجاک سخنگوی این کارزار در سخنرانی در این مراسم در خیابان اوکانل گفت که این گروه از استارمر می خواهد که "به همدستی انگلیس در نسل کشی مداوم و اشغال غیرقانونی فلسطین پایان دهد. "

وی افزود: حمایت قاطعانه و پایدار دولت انگلیس از اسرائیل واقعاً نگران کننده است، درحالی که ما هنوز نمی توانیم تعداد کشته‌شدگان در غزه را تخمین بزنیم.

تظاهرکنندگان پرچم فلسطین و ایرلند را به اهتزاز درآوردند و شعارهایی از جمله "فلسطین آزاد" سر دادند.

به گزارش ایرنا، هفته گذشته بود که حامیان فلسطین در ایرلند در اعتراض به حملات بی وقفه و وحشیانه نیروهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه که در حدود ۱۱ ماه گذشته منجر به شهادت بیش از ۴۰ هزار فلسطینی شد، در خیابان‌های دوبلین تظاهرات برگزار کردند.

تظاهرکنندگان در حالی که پرچم‌های فلسطین و ایرلند را حمل می‌کردند، تابلوهایی در دست داشتند که روی آن نوشته شده بود «سفیر اسرائیل را اخراج کنید» و «نسل‌کشی را متوقف کنید».

ایرلند که از دیرباز حامی حقوق فلسطینی‌ها بوده، پیشتر کشور مستقل فلسطین را به رسمیت شناخت.

سیمون هریس نخست‌وزیر ایرلند اواخر مردادماه در واکنش به افزایش شماری شهدای غزه به بیش از ۴۰ هزار نفر، آن را مایه ننگ جهانیان دانست و گفت: دیپلماسی بین المللی در محافظت از کودکان بی گناه که برخی از آنها تنها چند روز از عمرشان می‌گذرد، شکست خورده است.

رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه نوار غزه آغاز کرده است. طی این مدت ۷۰ درصد از منازل و زیرساخت‌های نوار غزه در این جنگ به شدت تخریب شده‌اند و محاصره رقت بار و بحران انسانی شدید در کنار قحطی و گرسنگی بی‌سابقه، جان ساکنان این منطقه را تهدید می‌کند.

با وجود همه این جنایت‌ها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده است که پس از حدود ۱۱ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ یعنی نابود کردن جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.

گفتنی است که دولت انگلیس حدود ۳۰ مجوز فروش سلاح به رژیم صهیونیستی را به دلیل «نگرانی از استفاده آن‌ها برای نقض‌های جدی حقوق بشر بین‌المللی» به حالت تعلیق درآورده است.

دیوید لمی وزیر امور خارجه انگلیس دوشنبه هفته پیش طی سخنانی در مجلس عوام گفت: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته طی دو ماه گذشته، دولت چاره‌ای جز تعلیق این مجوزها ندارد زیرا آن‌ها «می‌توانند برای تسهیل نقض جدی قوانین بین‌المللی مورد استفاده قرار گیرند.»

دولت سابق محافظه‌کار انگلیس ادعا می‌کرد، به طور دائم پایبندی رژیم اسرائیل به قوانین بین‌المللی بشردوستانه را ارزیابی می‌کند و تغییری در موضع خود نداده است. با این حال حزب کارگر به رهبری آقای کی‌یر استارمر که از تیرماه روی کار آمده، (در ظاهر) معتقد است که صادرات تسلیحات تهاجمی به فلسطین اشغالی باید محدود شود.

در تظاهرات امروز که شماری از نمایندگان مجلس، مدیران ارشد اصناف مختلف و اتحادیه‌های کارگری نیز حضور داشتند، بر لزوم توقف کامل همکاری‌های تسلیحاتی لندن و تل‌آویو تاکید شد.

منبع: ایرنا

763698

سازمان آگهی های پرسون