به گزارش سایت خبری پرسون، سید عطاءالله مهاجرانی در یادداشتی نوشت:
رای اعتماد اکثریت نمایندگان مجلس به دولت نخست پزشکیان اتفاقی مهم و مبارک و نوید آینده روشن هماهنگی و همکاری دولت و مجلس است. پزشکیان به سبک خود و با نطق بسیار تاثیرگذار و صمیمانه قبل از رای اعتماد موفق شد نظر اکثریت مجلس را جلب کند. چند نکته:
١- پزشکیان بیش از همه روسای جمهور سابق سابقه نمایندگی دارد و مجلس را بسیار خوب می شناسد. سابقه رفاقت و صمیمیت با نمایندگان با تجربه مجلس را دارد که سرمایه مهمی برای دولت است.
٢- با رای کامل به دولت پزشکیان پروژه دوگانهسازی دوقطبی انتخابی- انتصابی از بنیاد منتفی شد. پزشکیان به صراحت و روشنگرانه گفت، فهرست وزیران پیشنهادی با هماهنگی و توافق و حتی اعمال نظر آیتالله خامنهای (مثل انتخاب وزیر محترم فرهنگ که نمیخواستند وزارت را بپذیرند) انجام شده است. دو گروه ظاهرا متقابل و بلکه کاملا متضاد با زاویه نگاه مشترک پزشکیان را نقد کردهاند:
الف: نمایندگان افراطی وابسته به جریان پایداری، نوشتهاند:«پزشکیان به نحو بیسابقهای از رهبری هزینه کرده است!» نمیگویند که این جماعت محترم در مخالفت و بلکه ضدیت با آقایان عراقچی، ظفرقندی، میدری و صالحی میراث، هر چه توانستند از رهبری مایه گذاشتند تا نشان دهند که این چهار تن با ملاک های ١٢گانه رهبری در تشخیص صلاحیت وزیران، ناهماهنگند و مجلس به آنها به روایت حمید رسایی: «قطعا رای نمی دهد!»
پزشکیان گفت نامزدها با توافق وهماهنگی با رهبری انتخاب شدهاند. لابد رهبری به سخنان خود و معیارهایی که بیان کرده بودند، بیش ازنمایندگان توجه داشتهاند. رویکرد پزشکیان در واقع اسلحه مخالفت با رهبری را از دست نمایندگان افراطی گرفت.
ب: شبکه های فارسی برانداز در خارج ایران، به ویژه شبکه صهیونیستی ایران اینتر نشنال بسیار از رویکرد پزشکیان شکارشدهاند. برای اینکه اینان ازپروژه دوقطبی تغذیه مدام می کرده و می کنند. به قول مسعود رجوی نه زنده نه مرده! در شکاف زندگی می کنند. پزشکیان بازی را بر هم زده و فرش را از زیر پایشان کشیده است. حالا میگویند. پس انتخابات نمایشی بود. پزشکیان نماینده رهبری در دولت است! آنان خوب می دانند که دولت وفاق ملی شرط تحقق اقتدار ملی است. دوگانه دوقطبی یا روایت دیپلماسی - میدان موضوعا منتفی شده است. دولت در یک فضای وفاق میتواند به حل مشکلات کشور و ملت که برخی مشکلات مزمن شده است، بپردازد. لزوما دیگر فضایی و مجالی برای دوگانهسازی دولت یا حکومت و مردم ایران باقی نمی ماند.
بایست ازاین فضای مبارک حفاظت کرد. به ویژه برخی چهرههای سیاسی که همیشه آیه یأس می خوانند و جز سیاهی نمیبینند. به روایت نیچه کسی که به قعر مغاک و سیاهی مینگرد، به مغاک و سیاهی شباهت پیدا میکند. در فضای سیاسی و اجتماعی کشور حلاوت امید و روشنایی دیده می شود. با تاکید بر دشواریها و مسائل فضا را تاریک و غبارآلود نکنیم. تا دولت و مجلس فرصت حل همان مشکلات را بیابند. به عنوان مثال، آقای محترمی با اقتباس از یک گزاره نوشته بود، پزشکیان انتخابات را برد ولی مشروطیت را باخت! پیداست نه مشروطیت را میشناسد. نه به تاریخ انقلاب توجه دارد و نه آن گزاره جنگ و نبرد را درست فهمیده است درباره این گزاره و تحریف آن در موقعیت فعلی کشور و انتخابات و دولت وفاق ملی خواهم نوشت.
منبع: اعتماد