به گزارش سایت خبری پرسون، انواع مختلفی از کشمکش ها و مشاجره های خانوادگی وجود دارد؛ مخصوصاً در دنیای مدرن امروزی که این جر و بحث ها در بین خانواده ها بیشتر است. معمولا موضوعات مختلفی برای مشاجره ها وجود دارد و به همین دلیل قصد داریم که در این قسمت چند مورد از رایج ترین دلایل مشاجره های خانوادگی را به شما معرفی کنیم که بیشتر باید مراقب آن ها باشید.
پول
پول یک موضوع بسیار مهم در خانواده ها است. بسیاری از اشخاص هر روز به دنبال انجام کار های مختلف برای پول درآوردن هستند. معمولاً مسائلی مثل ارثیه می تواند عاملی برای مشاجره های خانوادگی باشد زیرا هر کس دوست دارد به نهایت حق خود برسد.
گاهی اوقات مسئله پول باعث می شود که افراد احساسات خود را هم زیر پا بگذارند. معمولاً پول یکی از اصلی ترین دلیل این مشاجره هاست و انسان ها نسبت به یکدیگر اعتماد می کنند و شما باید خیلی مراقب این مسئله باشید.
بیزینس و تجارت خانوادگی
بسیاری از خانواده ها تجارت های خانوادگی دارند که معمولاً یک زوج یا یک نفر آن را شروع کرده و با دیگر اعضای خانواده مثل خواهر و برادر، عمو، خاله، دایی و غیره شریک شده است. معمولاً شراکت خانوادگی در یک مسئله مالی می تواند عاملی برای مشاجره باشد زیرا مسائل شخصی با مسائل کاری ترکیب می شود.
رسم و رسوم
گاهی اوقات مراسم های مختلف به جای این که کاری کنند ما خوش بگذرانیم، باعث جر و بحث می شوند. برنامه ریزی برای مراسم ها نیازمند پول، هزینه و زمان است اما گاهی اوقات همه چیز طبق برنامه پیش نمی رود زیرا معمولاً افراد با سلیقه ها و فرهنگ های مختلف در این مراسم حضور پیدا می کنند و با وجود این که با یکدیگر فامیل و خانواده هستند، باز هم احتمال مشاجره در بین آن ها وجود دارد.
مشکلات قانونی
متاسفانه مشکلات قانونی در بین بعضی از خانواده ها زیاد است که باعث ایجاد استرس شدید می شود. مثلاً ممکن است مسئله طلاق، مهریه و ارثیه در میان باشد و همین باعث می شود که افراد وارد مسیر کارهای قانونی شده و کارشان به دادگاه بکشد که قطعاً مشاجره و جر و بحث را زیاد می کند. حتی ممکن است پدر، پسر، مادر و غیره را نیز به جان هم بیندازد.
اختلاف خواهر و برادر به دلیل نگهداری از پدر و مادر سال خورده
کم کم که سن پدر مادر ها بالا می رود، فرزندان مسئول نگهداری از آن ها می شوند اما گاهی اوقات به خاطر تنش روحی و خستگی جسمانی ممکن است که خواهران و برادران سر نگهداری از پدر و مادر با یکدیگر جر و بحث کنند. معمولاً فرزندان در چنین حالتی تحت فشار بالا هستند و نمی توانند مثل همیشه فکر کنند. پس احتمال مشاجره بالا می رود.
مسئله نا مادری و نا پدری
خانم ها و آقایانی که با فردی ازدواج می کنند که از رابطه قبلی خود یک فرزند دارند، معمولاً بیش از بقیه در معرض مشاجره ها و بحث های مختلف هستند و یکی از دو طرف، باید صبوری بیشتری به خرج بدهد. معمولاً فرزندان احتمال کشمکش و تنش بیشتری با نامادری و ناپدری خودشان دارند که در خانواده های معمولی کمتر این اتفاق می افتد.
بچه و نگهداری و مراقبت از آنها
خانم ها و آقایانی که قصد دارند از یکدیگر جدا شوند، معمولا سر مسئله بچه و نگهداری و مراقبت از آنها با یکدیگر وارد بحث می شوند زیرا هرکدام دوست دارند ادامه زندگی خود را در کنار فرزندشان باشند و در نتیجه سر این موضوع بسیار مهم، اختلافات بسیار شدیدی پیش خواهد آمد.
انجام کارهای روزمره خانه
یکی از دلایل اختلافات بین زوجین که چندین بار هم در مطالب قبلی سبک زندگی نمناک به آن اشاره شد انجام کارهای روزمره خانه است. در بسیاری از خانواده ها انجام کارها تنها به عهده یک فرد است که پس از مدتی او خسته شده و اختلافات بر سر انجام کارهای روزمره خانه شروع می شود.
تماشای تلویزیون
یکی از مشاجرات روزانه خانواده ها بر سر تماشای تلویزیون و انتخاب کانال تلویزیون است. گاهی اوقات مادر معمولاً راغب به دیدن سریال، پدر متمایل به دیدن کانال ورزشی و فرزندان نیز علاقه مند به دیدن کارتون یا فیلم هستند.
روابط جنسی
نتیجه تحقیقات در دادگاه های خانواده حاکی از این است که رابطه جنسی ناموفق موجب اختلافات بزرگ زناشویی می شود. به جز روابط ناموفق جنسی، خیانت، تماشای عکس های مستهجن و فیلم های مبتذل و... نیز از دلایل اختلاف بین زوجین به شمار می روند.
شاغل بودن
برخی از آقایان دوست ندارند که همسرشان بیرون از خانه کار کند بنابراین در صورت مخالفت خانم و کار کردن او بیرون از منزل مشاجرات و اختلافات در خانواده آغاز می شود.
زمان برگشت به خانه
یکی دیگر از علل مشاجرات زمان برگشت به خانه است. معمولا پدر و مادر بر روی بازگشت به موقع فرزندشان به خانه حساسیت زیادی دارند و در صورتی که او دیر به خانه بیاید، مشاجرات و اختلافات در خانواده آغاز می شود.
از دیگر موضوعاتی که سبب ایجاد اختلاف در خانواده می شود:
- انجام ندادن کاری در خانه و کمک نکردن در کارهای خانه
- بی توجهی به یکدیگر
- نوبت استفاده از وسایل خانه، شستشوی ظرف های کثیف، گذاشتن بطری یا پاکت خالی در یخچال
- تکالیف مدرسه و ساعت خوابیدن بچه ها
- بالا بردن صدای موزیک
منبع: نمناک