به گزارش سایت خبری پرسون، راه اندازی کسب و کار دغدغهی بیشتر افراد جامعه است. هر کسی با توجه به علاقه و بودجهی خود میتواند یک مسیر کسب درآمد را انتخاب کند. احداث خط تولید یونولیت سقفی یکی از مشاغل پر درآمد به حساب میآید. البته باید توجه داشت برای راه اندازی خط تولید یونولیت سقفی و یا هر خط تولید دیگری نیاز به سرمایه اولیه زیادی است.
در این مقاله قصد داریم تمام مراحل و تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید یونولیت سقفی را بررسی کنیم. برای آشنایی بیشتر با این خط تولید و هزینههای آن بهتر است تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.
سود خط تولید یونولیت سقفی چقدر است؟
میزان سود خالص برای هر تولید کننده میتواند متفاوت باشد در ادامه عوامل موثر بر میزان سود خط تولید یونولیت را بررسی خواهیم کرد:
- تقاضا بالا: تقاضای زیاد بازار هدف برای محصولات یونولیت سقفی میتواند به فروش بیشتر و در نتیجه به سود بیشتر کمک کند.
- کاهش هزینههای تولید: کاهش هزینههای مرتبط با تولید مثل هزینههای مواد اولیه و نیروی کار، میتواند سود خط تولید را افزایش دهد.
- مدیریت مالی: مدیریت منابع مالی و بهینهسازی فرایند تولید میتواند سود خط تولید را بالا ببرد.
در کل بهتر است برای موفقیت بیشتر در این کسبوکار از افراد کاربلد مشاوره بگیرید.
تجهیزات لازم برای خط تولید یونولیت سقفی
برای شروع هر کاری بهتر است ابتدا وسایل مورد نیاز آن را تهیه نمایید. اگر بخواهیم از صفر خط تولید یونولیت راه اندازی کنیم ابتدا باید یک مکان مناسب برای آن در نظر بگیریم. اگر سرمایه اولیه کمی دارید میتوانید از سولههای کوچک با انبار محدود استفاده کنید. قدمهای کوچک اما پیوسته میتواند شما را بسیار به هدفهایتان نزدیک کند.
پس از تامین مکان باید به فکر خرید دستگاههای مورد نیاز باشید. در ادامه وسایل مورد نیاز تولید یونولیت را معرفی خواهیم کرد:
- ماشین انتقال مواد: برای انتقال مواد اولیه و فرآوردههای پلاستوفوم در مسیر خط تولید.
- سیستم سیلو: برای ذخیرهسازی مواد اولیه و پخته شده یونولیت (پلاستوفوم).
- ماشین قالبزنی بلوک: برای تولید بلوکهای یونولیت (پلاستوفوم) از مواد پخته شده.
- سیستم لولهکشی: برای انتقال مواد پلاستوفوم در طول خط تولید.
- ماشین CNC: برای برش دقیق و شکلدهی یونولیت در انواع مختلف.
- ماشین بازیافت EPS: برای جمعآوری ضایعات پلاستوفوم و تبدیل آنها به گرانول جهت استفاده مجدد.
- ماشین برش معمولی: برای برش پلاستوفوم به شکل ورقههای مورد نیاز.
- دیگ بخار: برای پخت مواد اولیه و فرآوردههای یونولیت (پلاستوفوم).
- دستگاه مواد پز و خشککن پلاستوفوم: برای فراوری و پردازش مواد یونولیت.
- دستگاه بلوکزنی پلاستوفوم: برای تولید بلوکهای پلاستوفوم با اندازه و شکلهای مختلف.
- آسیاب مواد زائد: برای خرد کردن و بازیافت یونولیت.
- مخزن کندانس: برای صرفهجویی در هزینههای سوخت و آب مصرفی.
- تاسیسات و شیرهای بخار: جهت تامین بخار مورد نیاز برای فرایند پخت و فراوری.
این تجهیزات به صورت هماهنگ با یکدیگر کار میکند تا خط تولید یونولیت به بهترین شکل عمل کند.
برخی تجهیزات خط تولید یونولیت، از سیستم پنوماتیک برای انجام کار استفاده میکند. سیستم پنوماتیک ممکن است برای کنترل سیلندرها، دریچهها، شیرها و سایر اجزا مکانیکی دستگاهها استفاده شود. بهعنوانمثال، در ماشین بلوکزنی یونولیت، از این سیستم برای اعمال فشار بر روی مواد داخل قالبها یا انتقال مواد استفاده میشود. برای اشنایی بیشتر با تجهیزات پنوماتیک میتوانید از مجله پنوماتیک ولیعصر استفاده کنید.
کاربرد و مزایای یونولیت سقفی
یونولیت سقفی بهترین جایگزین برای سقفهای ساختمان است. این نوع سقف به دلیل ویژگیهای خاص خود بسیار موردتوجه قرار گرفته است. در ادامه برخی مزایای آن را بررسی میکنیم:
- عایق حرارتی: یونولیت سقفی به دلیل آن که عایق حرارت است دما را از داخل ساختمان به بیرون انتقال نمیدهد. این ویژگی باعث کاهش مصرف انرژی میشود.
- عایق صوتی: یونولیتها صدا را از خود عبور نمیدهند (عایق صدا هستند). همین ویژگی باعث میشود تا صدا از خیابان و یا واحدهای دیگر انتقال پیدا نکند. استفاده از یونولیت در ساختمان باعث میشود تا محیط خانه یا محل کار و … یک محیط آرام و بدون استرس باشد.
- وزن سبک و نصب آسان: به دلیل آنکه یونولیت سقفی سبک وزن است، نصب آن نسبت به مواد سنگینتری مانند: بتن یا تیرچه آسانتر است؛ بنابراین میتواند زمان و هزینه ساخت را کاهش دهد.
- مقاومت در برابر رطوبت و خوردگی: یونولیت سقفی در برابر رطوبت مقاوم است؛ بنابراین برای سقف حمام و آشپزخانه بسیار کارآمد است.
منبع: مجموعه ولیعصر