توزیع کاپشن و پوشاک زمستانی میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توسط خادمان رضوی

خادمان آستان قدس رضوی با اجرای طرح حمایت زمستانی، کاپشن، پوشاک گرم و بسته‌های فرهنگی را میان ۲۰۰ دانش‌آموز مدارس کم‌برخوردار مشهد توزیع کردند و فضایی شاد و بانشاط با مسابقات فرهنگی برای آنان فراهم شد.
تصویر توزیع کاپشن و پوشاک زمستانی میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توسط خادمان رضوی

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ امین بهنام از اجرای طرح حمایت از دانش‌آموزان مناطق کم‌برخوردار مشهد خبر داد و گفت: این طرح با هدف تأمین پوشاک زمستانی و ایجاد فضایی شاد برای دانش‌آموزان مدارس محروم اجرا شد.

وی افزود: بر اساس این برنامه، لباس‌های گرم شامل کاپشن، کلاه، شال‌گردن، جوراب و سایر اقلام زمستانی در میان دانش‌آموزان توزیع می‌شود تا آن‌ها بتوانند با آسودگی و سلامت تحصیلی را ادامه دهند.

معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی با اشاره به اجرای طرح در یکی از مدارس استثنائی حاشیه شهر مشهد گفت: خادمان دربان کشیک پنجم حرم مطهر رضوی برای ۱۲۸ دانش‌آموز این مدرسه کاپشن زمستانی تهیه و تقدیم کردند. مجموعاً ۲۰۰ دست کاپشن میان دانش‌آموزان دختر و پسر توزیع شد که شامل ۱۱۰ کاپشن دخترانه و ۹۰ کاپشن پسرانه بود.

بهنام ادامه داد: علاوه بر توزیع لباس، مسابقات فرهنگی نیز برای دانش‌آموزان برگزار شد تا محیط مدرسه فضایی شاد و پرانرژی داشته باشد. برای معلمان و عوامل مدرسه نیز بسته‌هایی شامل نبات و گل متبرک حضرت رضا(ع) پیش‌بینی شده بود.

وی با تأکید بر نقش خیرین نیک‌اندیش در تأمین بخشی از اقلام مورد نیاز، گفت: هرچند این اقدامات به نام آستان قدس رضوی ثبت می‌شود، اما همراهی خیرین در پیشبرد طرح‌ها نقش تعیین‌کننده‌ای دارد و تلاش بر آن است که با مشارکت آنان امکان خدمت‌رسانی گسترده‌تر فراهم شود.

معاون اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی یادآور شد: اجرای این برنامه با مشارکت خادمان کشیک پنجم و هشتم و گروه‌های اجرایی اداره فراشان انجام شد و تعدادی از خادمان خواهر نیز با لباس و ابزار خدمت در محل حضور داشتند. مراسم با قرائت دسته‌جمعی صلوات خاصه و اجرای شعر «بابا رضا» با حضور دانش‌آموزان همراه بود.

منبع: فارس خراسان رضوی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1093997

سازمان آگهی های پُرسون