طرز تهیه و مواد لازم سالاد آلمانی

سالاد آلمانی یکی از سالاد‌های معروف و محبوب در آشپزی آلمانی است .که ترکیبی از مواد غذایی مختلفی از جمله سیب‌زمینی، مایونزرا در خود دارد. این سالاد معمولاً در جشنواره‌ها، مهمانی‌ها و پیک‌نیک‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.
تصویر طرز تهیه و مواد لازم سالاد آلمانی

به گزارش سایت خبری پرسون، مهمترین مواد آن شامل سیب‌زمینی پخت و خرد شد و مایونز است. اما ممکن است به عنوان تنوع، موادی مانند پیازچه هم اضافه شوند. این سالاد به دلیل طعم خوشمزه و متنوعی که دارد. در بسیاری از کشورها محبوب است و به عنوان یک غذای خنک و خوشمزه شناخت می‌شود.

موادلازم:

  • سیب زمینی آبپز: 2عدد
  • سوسیس آلمانی: 3عدد
  • پیازچه: 1.4پیمانه
  • خیارشور: 2عدد
  • مایونز: به میزان لازم
  • آبلیمو: مقداری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه سالاد آلمانی:

ابتدا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشوئید.

سپس داخل قابلمه با کمی آب بگذارید تا بپزد.

سیب زمینی پخته شده را مکعبی خورد کنید.

پیاز چه را ریز خورد کنید و به سیب زمینی اضافه کنید.

خیار شور را نگینی خورد کنید و اضافه کنید.

سوسیس ها را حلقه ای خورد کنید.

داخل تابه با کمی روغن تفت دهید.

سپس به مابقی مواد اضافه کنید.

داخل یک ظرف دیگر سس مایونز و آبلیمو و کمی نمک و فلفل را ترکیب کنید.

سس را به مواد سالاد اضافه کنید و خوب ترکیب کنید.

داخل ظرف سرو بریزید و نوش جان کنید.

بهتر است این سالاد را سرد سرو کنید به این منظور سالاد را کمی داخل یخچال بگذارید تا خنک شود.

منبع: بانوزی

668483

سازمان آگهی های پرسون