به گزارش سایت خبری پرسون، جعفر سالاری نسب در مراسم رونمایی از سامانه برخط صدور کارت هوشمند سوخت اظهار داشت: امروز با امضای تفاهمنامه و رونمایی از سامانه برخط ثبت درخواست صدور کارت هوشمند سوخت، فرآیند پیشراهاندازی این سامانه آغاز شده و حداکثر تا ۲ ماه آینده راه اندازی میشود و مردم میتوانند از آن پس، درخواستهای خود را آنلاین ثبت کنند.
وی افزود: استفاده از این سامانه هیچ هزینه اضافهای برای مردم ندارد و میزان هزینه، همان است که اکنون از مردم دریافت میشود، یعنی به ازای صدور هر کارت، مبلغ ۱۰۰ هزار تومان از متقاضی به صورت آنلاین دریافت میشود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردهفرآوردههای نفتی گفت: هم متقاضیان کارت سوخت المثنی و هم خودروها و موتورهای نوشماره، از طریق همین سامانه، به صورت آنلاین درخواست خود را ثبت خواهند کرد.
وی افزود: با راهاندازی این سامانه، زمان انتظار صدور کارت سوخت از یک ماه به ۱۰ روز کاهش مییابد.
وی در ادامه توضیح داد: روال فعلی درخواست کارت نوشماره و المثنی بصورت حضوری در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی انجام می شود و اکنون با توجه به تحول دیجیتال و تسهیل خدمات رسانی به مردم درگاه جدید ایجاد کردیم.
سالاری نسب ادامه داد: اکنون ما بدون نیاز به مراجعه حضوری مردم خدمات مربوطه را با توجه به تکالیف دولت برای تحقق ۹۵ درصدی شخصی سازی انجام می دهیم.
وی یادآور شد: این سامانه آزمایشی است تا زمانی که اطلاعات را که نزد پلیس راهور است دریافت کنیم، دو ماه زمان می برد.
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی در پاسخ به ایلنا درباره میزان متقاضی کارت سوخت تصریح کرد: زمانی که سامانه کارت سوخت را تحویل گرفتیم ۹ هزار کارت سوخت در اختیار شرکت پخش و یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر نیز متقاضی بوده اند.
وی ادامه داد: با توجه به ماموریت پیگیری لازم انجام شد.
سالاری نسب خاطرنشان کرد: کارت به اندازه لازم تامین شده و مشکلی از این بابت نیست.
وی یادآور شد: اکنون تعدادکسانی که در انتظار صدور کارت سوخت هستند صفر لست.
وی بیان داشت: طبق برآوردها حدود ۳۰ میلیون نفر دارنده کارت سوخت هستند.
سالاری نسب با بیان اینکه با راهاندازی این سامانه، زمان انتظار صدور کارت سوخت از یک ماه به ۱۰ روز کاهش مییابد، اظهار داشت: در حال حاضر به طور متوسط روزانه ۱۵ هزار درخواست ثبت می شود.
به گفته وی کسانی که درخواست می دهد در طول ۴۸ ساعت مورد بررسی قرار می گیرند و وارد فرایند پاکت گذاری و ارسال از طریق پست میشوند که این فرایند یک ماه زمان می برد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردهفرآوردههای نفتی با بیان اینکه با نرم افزار حاضر زمان صدور کارت کوتاه تر خواهد شد، گفت: در حال حاضر نیز کسی نمی تواند ادعا کند که بیش از یک ماه در انتظار کارت سوخت است و اگر در طول این مدت کارت خود را دریافت نکرده می بایست به باجه های معطله پست مراجعه کند.
منبع: ایلنا