به گزارش سایت خبری پرسون، محمد پیلهفروش با اشاره به برداشت سماق در استان گفت: میانگین متوسط عملکرد این محصول ۲۰۰ کیلوگرم در هکتار است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: منطقه کوهین بیشترین سطح زیر کشت سماق در استان را دارد.
وی با بیان اینکه هماکنون دو نوع سماق قهوهای و قرمز وجود دارد، اضافهکرد: در استان اغلب محصول سماق تولیدی از نوع قرمز است.
این مسئول پایین بودن نیاز آبی این محصول و کم بودن آفات و بیماریهای خسارتزا از مهمترین ویژگیهای محصول سماق ذکر کرد.
وی اضافه کرد: مسائل تغذیهای، بازار نسبتاً مناسب، افزایش قیمت فروش و صرفه اقتصادی، باعث شده تا بهرهبرداران نسبت به توسعه کشت این محصول ترغیب شوند.
پیلهفروش اصلاح خاک و جلوگیری از فرسایش و کنترل سیلابها را از مهمترین مزایای کشت این محصول ذکر کرد.
منبع: ایلنا