برنامه جدید مدیریت شهری اهواز جهت حمل ‌و نقل پاک

معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری اهواز با اشاره به تاثیر ترافیک در آلودگی هوا گفت: هر چه برنامه‌ریزی و تمرکز مدیریت شهری به سمت شیوه‌های حمل ‌و نقل همگانی و بعد از آن حمل ‌و نقل پاک باشد، در شاخص کیفیت زندگی اثرگذاری ماندگارتری خواهد داشت.
تصویر برنامه جدید مدیریت شهری اهواز جهت حمل ‌و نقل پاک

به گزارش سایت خبری پرسون، حجت‌الله سلیمانی در آیین بهره‌برداری از ناوگان جدید حمل و نقل همگانی و انعقاد تفاهم‌نامه اعطای تسهیلات نوسازی ۱۵۰ دستگاه تاکسی که امروز (۱۷ آبان‌ماه) برگزار شد، اظهار کرد: امروزه عملکرد مدیریت شهری با شاخص کیفیت زندگی سنجیده می‌شود. اگر مجموعه اقدامات انجام شده در راستای ارتقای کیفیت زندگی شهروندی باشد، اثر گذاری خواهند بود.

وی با بیان اینکه یکی از مولفه‌های مهم کیفیت زندگی حوزه حمل‌ و نقل است، افزود: در حال حاضر در تهران یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های شهروندان، ترافیک و سپس آلودگی هوا است و آلودگی هوا نیز متاثر از جریان ترافیک است. اگر در اهواز برنامه‌ریزی درست و اقدامات اصولی در این زمینه نداشته باشیم حتما در ۱۰، ۱۵ سال آینده سرنوشت‌مان مانند تهران خواهد بود.

معاون حمل‌ و نقل و ترافیک شهرداری اهواز بیان کرد: در حوزه حمل‌ و نقل، سه رکن اساسی وجود دارد که شامل حمل‌ و نقل شخصی، حمل‌ و نقل همگانی و حمل‌ و نقل انسان‌محور است؛ در حمل ‌و نقل همگانی شیوه‌های متنوع از جمله قطار شهری، بی‌آرتی و اتوبوس وجود دارد و حمل‌ و نقل انسانی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری تقسیم می‌شود.

سلیمانی بیان کرد: هر چه برنامه‌ریزی و تمرکز مدیریت شهری به سمت شیوه‌های حمل ‌و نقل همگانی و بعد از آن حمل ‌و نقل پاک باشد، در شاخص کیفیت زندگی اثرگذاری ماندگارتری خواهد داشت. در دوره‌ای، در شهر اهواز با احداث تقاطع‌های غیرهم‌سطح مخالفت می‌شد. زیرا تمرکز بیش از اندازه بر توسعه شبکه معابر و تقاطع‌های غیرهمسطح، حرکت در خلاف ارتقای کیفیت زندگی است اما برای برخی جای سوال و تعجب بود. هر چقدر بتوانیم زیرساخت‌های حمل ‌و نقل همگانی و پاک را ارتقاء دهیم، در شاخص کیفیت زندگی رشد بیشتری خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه مطالبه کنونی مردم توسعه حمل و نقل همگانی است، گفت: در این زمینه اقدامات خوبی در حال انجام است. در حوزه قطار شهری اقدامات خوبی انجام و هفته گذشته نیز قرارداد بی‌آرتی منعقد شده است. امروز هم بخشی از ناوگان ترافیکی خریداری ‌شده در سال گذشته رونمایی شدند. گره‌هایی که در تولید اتوبوس‌ها وجود داشت نیز در حال رفع است و اتوبوس‌ها در حال تحویل به اهواز هستند.

سلیمانی با اشاره به همکاری برخی دستگاه‌ها برای نوسازی ناوگان شهری، بیان کرد: باید توجه شود که ارتقای کیفیت زندگی شهروندان به ‌تنهایی از عهده شهرداری بر نمی‌آید و توان ما محدود استT بنابراین نیازمند همراهی سازمان‌های دیگر هستیم.

جمال شیبه مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان نیز در این مراسم با اشاره به نوسازی ۱۰۰ دستگاه تاکسی توسط کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: یکی از اولویت‌ها و سیاست‌های کمیته امداد امام خمینی(ره) در چند سال اخیر، توانمندسازی خانواده‌های نیازمند است و در خوزستان نیز سعی شد همگام با همه کشور این مسیر ادامه داشته باشد. با تلاش‌های انجام شده، اتفاقات خوبی در وضعیت اشتغال این خانواده‌ها رخ داد.

وی افزود: توجه به رفاه و آسایش شهروندان به تنهایی وظیفه شهرداری نیست بلکه همه دستگاه‌ها به نحوی مکلف هستند که در این مسیر شهرداری را همراهی کنند. کمیته امداد امام خمینی(ره) در راستای وظایف خود، در سال گذشته نوسازی ۱۰۰ تاکسی را پذیرفت که تعدادی از آن‌ها انجام و سایر بخش‌های آن نیز در حال انجام است. امسال نیز ۱۰۰ تاکسی دیگر را نیز نوسازی خواهیم کرد. بر اساس تفاهم‌نامه منعقد شده با کمیته امداد امام(ره) هر تاکسی از تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومانی بهره‌مند می‌شود.

شیبه گفت: زمانی که تاکسی‌ها نوسازی می‌شوند ظاهر شهر زیبا، اشتغال ایجاد و درآمد رانندگان تاکسی با توجه به کاهش هزینه‌ها، افزایش می‌یابد.

منبع: ایسنا

547641

سازمان آگهی های پرسون