به گزارش سایت خبری پرسون، سابقه انتقاد رسایی به قالیباف و تنش بین قالیبافیها با او ریشهدارتر از فضای این روزهای انتخابات در جریان اصولگرا است با این وجود رسایی در این فایل ویدیویی که با انتشار آن در کانال تلگرامیاش با عنوان «۱۴ دقیقه شنیدنی؛ هشدارهای رسایی از ظهور یک دیکتاتوری پارلمانی!» به تندی علیه قالیباف تاخته و چند بار در این ویدیو با طرح مسائل و ادعاهایی با کلیدواژه «کودتای پارلمانی» بازی کرده است.
اصرار و تاکید رسایی برای استفاده از این کلیدواژه البته مسبوق به سابقه است. جدای از اینکه رسایی با رییس مجلس قبل یعنی علی لاریجانی نیز سرسازگاری نداشت و مکررا او را دیکتاتور میخواند، در روزهای اخیر نشریهای که زیر نظر رسایی اداره میشود تیتر یک خود را با این اتهام علیه قالیباف منتشر کرد.
هفتهنامه 9 دی در شماره 7 آبان در مطلبی با تیتر «کودتای قالیباف علیه اصولگرایان» به قلم خود حمید رسایی به تندی علیه همایش اخیری که با محوریت قالیباف تحت عنوان جبهه بیداری نیروهای انقلاب برگزار شد تاخت و نوشت: « اگر مبنا در تقابل و رقابت با شورای ائتلاف اصولگرایان نیست، چه ضرورتی آنها را به این نتیجه رسانده که با صرف هزینههای گزاف، همایشی را با حضور تعداد قابل توجهی از نیروهای خود از سراسر کشور در تهران برگزار کنند که فقط نام و عنوانش با شورای ائتلاف اصولگرایان متفاوت است اما در واقع همان شورای ائتلاف است؟!»
رسایی در بخش دیگری از این یادداشت با نقد تند برگزاری این همایش با عنوان مبنا نوشته است: «مبنا (بخوانید قالیباف) با همایش هفته گذشته که برای برگزاری آن از مدتها قبل جلسات توجیهی در مجلس قدیم برگزار شده بود و هزینههای زیادی هم برای جمع کردن این سیاهیلشکر زیر یک سقف صرف شده، در واقع عرض اندام و رونمایی از یک پلن B آنهم در برابر چشمان دیگر اعضای ائتلاف اصولگرایان بود. قالیباف این پیام را به سران صدرنشین شورای ائتلاف اصولگرایان رساند که برای انتخابات بدنه، طرفدار، نیرو و لشکر انتخاباتی دارد و به تنهایی قادر به انجام اتفاقات بزرگ در انتخابات پیش روست».
او همچنین در این مطلب بر تئوری خود حول محور کودتا تاکید کرده و مدعی شده است: «شواهد و قرائن علنی و پنهان، حکایت از این دارد که فرضیه دوم بسیار جدیتر از فرضیه اول است و در یک جمله باید گفت مبنا، کودتای قالیباف علیه شاناست».
این البته تنها اظهارات اخیر رسایی علیه قالیباف نیست. او اخیرا مدعی شده است که قالیباف معاون پارلمانی دیوان محاسبات را به مجلس راه نمیدهد. او در توییتی نوشته است: «آقای قالیباف! آیا جایگاه ریاست مجلس باید به موقعیتی برای باجگیری از دستگاهها ی کشور تبدیل شود؟! به افکار عمومی توضیح دهید چرا از ورود معاون پارلمانی دیوان محاسبات به مجلس خودداری میکنید؟ چرا عزل و تغییر او را خواستارید؟ مگر رهبر انقلاب، نمایندگان را از دخالت در عزل و نصبها منع نکردند؟»
درگیریهای توییتری رسایی با نزدیکان قالیباف در دو ماه گذشته را هم به مجموعه نقدهای رسایی به رییس مجلس اضافه کنید. اما رسایی تنها چهرهای نیست که توپخانه خود را علیه قالیباف روشن کرده است. با یادآوری اینکه قالیباف بود که مانع از قرار گرفتن اسم حمید رسایی در لیست نهایی اصولگرایان برای مجلس یازدهم شد، بخشی از این تسویهحساب سیاسی قابل درک است اما بخشهای دیگری از اصولگرایان نیز در حال حملات تند علیه قالیباف هستند.
چهره دیگری از مجموعه شریان که این روزها علیه قالیباف صحبت کرده، خانم تازهنفس این تشکل است. معصومه منصوری اصل که اخیرا در برنامه تلویزیونی با جمله این کشور برای حزباللهیهاست خبرساز شده در همان برنامه به صورت مستقیم به هیاترییسه مجلس نقد وارد و آنها را متهم به دستکاری گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی از لایحه حجاب کرده است.
او با طرح این مطلب که «گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی باید مستقیم به شورای نگهبان میرفت اما هیاترییسه مجلس در آن دخل و تصرفهایی کرده» گفته است: از برخی مسوولان کشورمان تعجب میکنم که درک نمیکنند باید در جنگی که در حجاب به ما تحمیل شده است، آرایش جنگی گرفت. اینها اقتدار را از ضابطان و آمرین گرفتند. ما در جنگ حقیقی بودیم باید این جنگ را میشناختیم».
البته خانم معصومی احتمالا از روند قانونی آییننامه داخلی مجلس اطلاعی ندارند که گزارش کمیسیون از لایحهای که مطابق اصل 85 قانون اساسی بررسی میشود، نمیتواند به صورت مستقیم به شورای نگهبان برود. باید متن نهایی گزارش در صحن مجلس با رای اکثریت نمایندگان به صورت مصوبه نهایی مجلس دربیاید.
فارغ از این ایراد اظهارات این چهره شریان، هماهنگی این تشکل در تخریب قالیباف و مدیریت او بر مجلس نیز قابل توجه است.
سومین چهره تشکل شریان که در نقد قالیباف در خط مقدم قرار گرفته نیز صالح اسکندری، عضو شورای مرکزی شریان است. او اخیرا در یادداشتی در نقد قالیباف نوشته است: «شبکه راهبردی یاران انقلاب اسلامی (شریان) بنا به احساس تکلیف درباره مظلومیت و اقتدار غزه به سهم خود، اقدام به برگزاری نشستی در مسجد میدان فلسطین کرد. در این جلسه دو ساعته، بین ۳۵۰ تا ۴۰۰ نفر به فراخور سخنرانیها حضور داشتند که برخی فرصتطلبان و پروژهبگیران با انتشار تصاویر ابتدا و انتهای مراسم در عین بیاخلاقی، سعی کردند این تجمع را انتخاباتی و با جلسه کاملا انتخاباتی مبنا (یاران آقای قالیباف) در حرم امام مقایسه کنند و از این نمد برای خود کلاهی ببافند. متاسفانه سیاستزدگی تا جایی است که این جلسه که هیچ نماد، شعار، صحبت، پلاکارد و... درباره انتخابات نداشت را انتخاباتی معرفی کردند، اما نشست انتخاباتی چند روز قبل خودشان در حرم امام را که چند میلیارد برای آن هزینه کردهاند فراموش کردند!»
منبع: اعتماد