میوه عجیب و غریب دنیا با خواص و روش مصرف

میوه های عجیب و غریب اغلب از کشورهای دور یا از آب و هوای بسیار متفاوت با آب و هوای ما به دست می آیند به همین دلیل، چشیدن این نوع میوه راهی برای سفر از طریق طعم، بو و رنگ است

تصویر میوه عجیب و غریب دنیا با خواص و روش مصرف

به گزارش سایت خبری پرسون، برخی از آنها در حال حاضر در سراسر جهان شناخته شده هستند، مانند آناناس، نارگیل یا آووکادو ولی از سوی دیگر، گونه های محلی دیگری با شکل ها و بافت های کنجکاو وجود دارد

آیا می خواهید برخی از آنها را بدانید، چگونه آنها را بخورید و چه خواص یا مواد مغذی ارائه می دهند؟ ما در زیر به شما بیشتر در مورد آنها می گوییم!

۱۰ میوه عجیب و غریب

همانطور که قبلاً دیدیم، اصطلاح میوه های عجیب و غریب برای تعیین تمام آن میوه هایی استفاده می شود که معمولاً در کشورهایی که در آن زندگی می کنیم رایج نیستند

بسیاری از این میوه ها از کشورهای گرمسیری و نیمه گرمسیری آمده اند، زیرا این نوع آب و هوا باعث رشد تعداد زیادی از گونه ها و گونه های مختلف می شود

امروزه به لطف افزایش تقاضا و گسترش تجارت، یافتن آنها در بازارهای کشورهای بیشتری رایج است پس شاید بتوانید این فرصت را داشته باشید که برخی از ۱۰ نمونه ای را که در زیر به شما می گوییم، بشناسید و بچشید!

۱- کارامبولا

این میوه بومی اندونزی، مالزی و فیلیپین است و یکی از زیباترین میوه های عجیب و غریبی است که می توانیم پیدا کنیم، میوه آن کوچک، بیضی شکل و زرد رنگ است

طعمی ترش تا شیرین و بافت سفت و ترد دارد و می توان آن را به طور کامل خورد، اگرچه، پس از برش، شکل ستاره ای خوبی دارد که باعث می شود که یک عنصر تزئینی عالی در سالادهای سبز، تزئینات یا سالادهای میوه باشد

این میوه به دلیل داشتن کاروتن میوه بسیار مناسبی برای سلامت پوست است و توانایی مراقبت از رطوبت، خاصیت ارتجاعی و بافت خود را دارد

۲- جک فروت

جک فروت از مالزی و هند می آید ئ در سایر کشورهای آسیایی، مانند سریلانکا و بنگلادش، به وفور مصرف می شود و منبع مهمی برای تغذیه در مواقع کمبود بوده است

درخت جک فروت میوه های بسیار بزرگی تولید می کند که می تواند بیش از ۲۰ کیلو وزن داشته باشد

قسمت خوراکی آن پالپ (بخش گوشتی و خوراکی) است که با رسیدن از سفید به نارنجی تغییر می کند همچنین طعم شیرین‌تری پیدا می‌کند که برخی به موز یا انبه مربوط می‌شوند

به لطف بافت آن است که مصرف این نمونه رونق گرفته است و به راحتی خرد می شود، بنابراین در سال های اخیر به عنوان جایگزین گوشت در غذاهای گیاهی استفاده می شود

۳- سورسوپ

سورسوپ درختی بومی دریای کارائیب و آمریکای مرکزی است، اما امروزه کشت آن به مناطق دیگر گسترش یافته است

میوه های آن سبز تیره، بیضی شکل و دارای گوشت اسیدی و معطر است، می توان آن را به تنهایی مصرف کرد یا در آماده سازی هایی مانند اسموتی، دسر و بستنی استفاده کرد

بر اساس داده های منتشر شده در Molecules، این میوه می تواند به بهبود دوره های اسهال کمک کند علاوه بر این، برای کسانی که از گاستریت و زخم معده رنج می برند نیز مناسب است

۴- منگوستین

این میوه که از درخت گارسینیا منگوستانا متولد شده است، یکی از میوه های عجیب و غریب به عنوان مکمل غذایی است که می توان آن را به شکل آب میوه و انواع دیگر نوشیدنی ها یافت

زانتون ها همچنین در کانون توجه دانشمندان قرار گرفته تا داروهای جدیدی برای بیماری های مزمن و دژنراتیو تولید کنند، میوه تازه دارای اندازه متوسط ​​و رنگ پوست بنفش است در زمان خرید باید میوه براق، محکم و بدون کبودی زیاد را انتختب کنید

برای خوردن آن را با چاقوی دندانه دار به دو نیم می کنند بدون اینکه کاملاً شکافته شود بنابراین، پوست می تواند برداشته شود و فضای داخلی سفید نمایان شود

قسمت های آن مانند پرتقال از هم جدا می شود و می توان آن را به تنهایی خورد یا به آب میوه ها و اسموتی ها اضافه کرد

۵- کیوانو

این میوه از آفریقا می آید و از خانواده خیار و خربزه است در واقع، آن را با نام های خیار شاخدار یا خربزه آفریقایی می شناسند

در زمان رسیدن دارای گوشتی سبز با دانه های سفید است و ظاهر آن تا حدودی ژلاتینی است و تمام قسمت های خربزه خوراکی هستند، اگرچه بیشتر مردم فقط داخل آن را می خورند

کیوانو به دلیل تعداد مواد معدنی از جمله پتاسیم، فسفر، منیزیم، کلسیم، آهن و روی که دارد جالب است که می توان از آن در سالاد، سالاد میوه و یا با ماست استفاده کرد

علاوه بر این خوردن آن با کمی شکر نیز رایج است به این ترتیب، طعم آن یادآور مخلوطی از موز و کیوی است، هنگام کندن پوست باید مراقب بود، زیرا قسمت بیرونی آن با خارهای کوچک پوشیده شده است

منبع: ایسنا

544385